Volvo off-road avantura

Ne postoji cesta niti vremenski uvjeti koji bi pomutili vrhunski doživljaj vožnje uz nove Volvo modele. Njihova vozila kreirana su kako bi vam osigurala uzbudljivo iskustvo, istovremeno brinući o vašoj sigurnosti.

Volvo centar Zagreb poziva vas da oživite svoj avanturistički duh i okušate se u off-road vožnji s najnovijim Volvo modelima. Za sve ljubitelje Volvo vozila i avantura pomno su pripremili off-road stazu koja će na najbolji način prezentirati takav oblik vožnje.

Mi u Volvo centru Zagreb smatramo kako su detalji ti koji čine razliku. Upravo zato bila nam je iznimna želja organizirati događanje ovakvog tipa namijenjeno ljubiteljima Volvo automobila. Izradili smo posebnu off-road stazu prilagođenu Volvo modelima kako bi iskustvo vožnje doista bilo nezaboravno, rekao je Hrvoje Grancarić, voditelj Volvo centra Zagreb.

volvo-xc90-2015-1280-1b

Na samom događanju bit će prisutni ovlašteni instruktori koji će se pobrinuti da ovo bude pustolovina za pamćenje. Volvo centar Zagreb će osigurati 12 vozila iz Volvo game, uključujući SUV predstavnike XC60 i XC90 te cross-country modele V60 i S60.

Ovom prigodom posjetitelji će moći vidjeti sve novosti iz svijeta Volva na jednom mjestu. Uz individualni pristup i prezentacije ovlaštenih instruktora, sve zainteresirane pozivamo da nam se pridruže na ugodnom druženje uz tradicionalne gastronomske delicije, istaknuo je voditelj Volvo centra Zagreb Hrvoje Grancarić.

Volvo off road održavat će se 5. i 6. studenog (subota i nedjelja) od 10 sati u Maloj Mlaci.
Za sudjelovanje se možete prijaviti ovdje