Peugeot Rifter

Foto: Peugeot

Peugeot je dao jedinstveno ime svojoj novoj ponudi u gami osobnih vozila. Njegovo ime, Peugeot Rifter, kratko i moćno, odmah Vas vodi u boravak i korištenje na otvorenom.

U prepoznatljivom duhu i vrijednostima posljednjih kreacija marke, novi Peugeot Rifter usvaja inovativnu siluetu prilagođenu svakodnevnoj avanturi.


Peugeot Rifter uspio je povezati stil koji je istovremeno robustan i uglađen. Njegov pustolovni duh prilagođava se svim okruženjima, od urbane džungle do autentičnih prirodnih okoliša.
Opremljen s PEUGEOT i-Cockpit®, novi Peugeot Rifter donosi intenzivan doživljaj vožnje, jedinstven u svojoj klasi i u svim okolnostima.
Izgrađen na novoj platformi, novi Peugeot Rifter nudi otpornost i izdržljivost kako bi zadovoljio najzahtjevnije primjene.

Dostupan u dvije duljine, s 5 ili 7 sjedala, on njeguje raznovrsnost, modularnost i praktičnost. Ima učinkovite motore kao i tehničku opremu posljednje generacije.

Gama visoko učinkovitih motora

U benzinskim izvedbama, dvije izvedbe 1.2 PureTech motora su dostupne :

  • PureTech 130 KS S&S s automatskim ručnim mjenjačem s 8 brzina (dostupan tijekom 2019)
  • PureTech 110 KS S&S s ručnim mjenjačem s 5 brzina

U dizelskim izvedbama, tri 1.5 BlueHDi motora su dostupna :

  • BlueHDi 130 KS S&S s ručnim mjenjačem sa 6 brzina ili automatskim mjenjačem s 8 brzina EAT8
  • BlueHDi 100 KS s ručnim mjenjačem s 5 brzina
  • BlueHDi 75 KS, s ručnim mjenjačem s 5 brzina.

Predstavljen pretpremijerno na Salonu automobila u Ženevi 2018., novi Peugeot Rifter proizvodit će se u Španjolskoj (Vigo) i Portugalu (Mangualde). Na hrvatsko tržište lansira se na jesen 2018. godine.