Završen trogodišnji ciklus Seat Business Vip Kupa

Foto: A. R.

Jučer je u zagrebačkom hotelu Internacional održana završna svečanost dodjela nagrada pobjednicima treće sezone Seat Business Vip Kupa.

Organizator AKK Zanatlija nagradio je prva tri prvoplasirana u prvom trogodišnjem ciklusu kupa, a to su: 3. Goran Popović, 2. Karlo Babić  i 1. Rajmond Terčić koji je službeno bio odsutan pa je u njegovo ime priznanje preuzeo Tomislav Sajko.

Uz brojne uzvanike te sudionike i ljude koji su na bilo koji način surađivali i pomogli u Kupu, obilježen je završetak ciklusa. U svečanom ozračju pored svih vozača i sudionika Kupa prigodnim priznanjima nagrađene su i tri dame, Lana Gregurek , Sanda Tolić i Nevena Dragišić Skočić. Organizatori nisu zaboravili niti legendarnog Sajka-gitaru koji je sve tri godine uveseljavao cijelu ekipu na utrkama.

Među nagrađenima je i vozač Safety car-a Aleksandar Rajkov-Saša koji je službeno pratio Kup kroz sve tri godine, na svim njihovim utrkama.

Fešta i proglašenje je trajala do duboko u noć sa završnim riječima Vladimira Zadravca, predsjednika AKK Zantalija i  Zrinka Gregureka, glavnog tajnika HAKS-a.


Ovom prilikom se i mi zahvaljujemo na uzbudljivim fair play utrkama u prvom pravom kupu nakon dosta vremena. Nadamo se da ovo nije zadnja riječ od Seat Business VIP Kupa te da ćemo već sljedeće sezone opet gledati atraktivne i brze Ibize na stazama u Hrvatskoj i izvan nje.