Volvo S90 i V90 R-Design

Foto: Volvo

Volvo je predstavio R-Design izvedbe svoje nove limuzine S90, odnosno vrhunskog karavana V90. Glavna značajka sportski nastrojene izvedbe švedskog noviteta je sportski ovjes koji garantira veći užitak vožnje i osjetno bolje držanje ceste.

R-Design unaprjeđuje naše elegantne limuzine i karavane nudeći sportski i bitno bolji dojam vožnje, s jasno vidljivim atraktivnim naglascima na karoseriji izjavio je Björn Annwall, viši potpredsjednik odjela marketinga i prodaje Volva.

volvo-s90-r-design_1

S novim prednjim dijelom i spojlerom integriranim u maglenke, R-Design modeli dolaze s jedinstvenom maskom i piano crnim detaljima na prednjem i stražnjem dijelu karoserije. Novi peterokraki naplatci mat crne boje još više naglašavaju sportski dojam cijelog vozila.

volvo-v90-r-design

Dizajnerski detalji koji naglašavaju sportskiji pedigre nalaze se i u kabini. Od jedinstvenog uređenja kabine, novih pedala i tepiha, preko sportskih profiliranih sjedala i posebno za ovu izvedbu predstavljenog kola upravljača, pa sve do novog osvjetljenja u kabini koje naglašava posvećenost detaljima.