Volvo off road 2016.

Foto: kojiauto.hr

Kao što smo najavili prije nekoliko dana, ovaj vikend svi ljubitelji marke Volvo i oni koji će to tek postati, imaju priliku isprobati Volvo XC modele.

Na posebno pripremljenom poligonu u Maloj Mlaci pored Zagreba imali smo prilike iz prve ruke uvjeriti se u terenske sposobnosti Volva XC90, XC60 i V60 Cross Country. Većina vlasnika Volva i sličnih luksuznih vozila s pogonom na sve kotače rijetko ili nikada ne skreće s asfalta. To je prava šteta jer se sav onaj trud inženjera, koji su stotine sati proveli u razmišljanjima kako napraviti što sposobniji auto izvan asfalta, svodi uglavnom na parkiranje na rubnjak ili u najgorem slučaju na vožnju po još od snijega neočišćenih prometnica.

volvo_offroad_2016_11

Zato je ovo idealna prilika i za sadašnje i buduće vlasnike da se bez straha po sebe ili auto, uz stalni nadzor instruktora u automobilu upute u off road avanturu. Puno je jednostavnije voziti po teškom terenu kada znate da je sve već isprobano i da možete opušteno iskoristiti sve prednosti pogona na sve kotače. Pa ako imate vikendicu na teže pristupačnom terenu ili jednostavno volite ići u prirodu jer ste outdoor tip, onda je Volvo u nekoj od navedenih izvedbi sigurno na popisu vaših želja.

volvo_offroad_2016_12

Obzirom da na uobičajenoj probnoj vožnji sigurno nećete imati prilike za nešto slično, požurite do Male Mlake još sutra i uvjerite se u sve navedeno i u praksi.