Velika nagradna igra – osvoji novu Ford Pumu!

Foto: Ford

Ford je pripremio najbolju akcijsku ponudu za kupnju modela Ford Focus, Ford EcoSport i Ford Fiesta. Super povoljne uvjete financiranja – mjesečne rate, polovine ili trećine, kupci mogu pronaći kod svih ovlaštenih Ford distributera.

Ponuda vrijedi za kupnju vozila s lagera, a kupnjom kupac besplatno dobiva prvu registraciju i besplatnu policu obveznog osiguranja za prvu godinu. Na modelu Ford EcoSport kupci dobivaju i 4.000 kn bonusa za obavljanje servisa u petogodišnjem jamstvenom roku.

Kupnjom jednog od navedenih modela do 31.01.2020. ulazi se u nagradnu igru u kojoj se može osvojiti nova Ford Puma i druge vrijedne nagrade.

Svi kupci Ford Fieste, Ford EcoSporta i Ford Focusa u razdoblju od 15.9.2019.-31.01.2020. ostvaruju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti:

  • 1. nagrada: nova Ford Puma Groove
  • 2. nagrada: dodatna oprema u vrijednosti od 15.000 kn s PDV-om
  • 3. nagrada: 3x dodatna oprema u vrijednosti 5.000kn s PDV-om
  • 4. nagrada: 3x vikend s novom Ford Pumom i plaćenim gorivom
  • 5. nagrada: 10x Ford promotivni paket

Nagradno izvlačenje će se održati 14.02.2020. Isporuka nagrada će biti u ožujku 2020.

Svi Ford modeli dolaze uz petogodišnje jamstvo, a više detalja o ovoj jedinstvenoj ponudi i još boljoj nagradnoj igri možete potražiti na ford.hr

Odlične pogodnosti Fordove akcijske ponude, uz koju stiže i super nagrada – „KUPIŠ JEDAN, VOZIŠ DVA!“, prepoznao je i poznati hrvatski televizijski voditelj Robert Knjaz. U svom prepoznatljivom stilu pokazao je kako cijeli svijet slavi najbolju nagradnu igru ikad. Igru u kojoj osvajaš novi fantastični SUV – Ford Pumu.