Uživo pratite premijeru novoga Golfa!

Još nas 13 sati dijeli od svjetske premijere novoga Volkswagen Golfa. Najnovija verzija najprodavanijeg automobila u Europi sutra će u Wolfsburgu biti obasjana reflektorima.

Vizualno, facelift ovog četverogodišnjaka nam donosi suptilne promjene izvana. No, u unutrašnjosti se puno toga mijenja, što je i glavni fokus novoga Golfa. Najznačajnije izmjene su bolja oprema i materijali, infotainment sustav te sustav Active Info Display koji nalazimo u Passatu, a zamjena je za klasičnu analognu ploču s instrumentima. Zahvaljujući različitim info profilima možete ciljano definirati težišta kod podataka koji se prikazuju na kombiniranom instrumentu, uz klasične sadržaje kao što su brojač okretaja, brzinomjer i brojač kilometara. Infotainment sustav će od sad uključivati i vrhunski 9.5“ zaslon 16:9 formata. Uz sve navedeno, novi Golf moći će se dobiti i sa sustavom za potporu kod prometnog zastoja. Navedeni sustav vozaču može pružiti podršku u prometu s čestim zaustavljanjima i kretanjima i time pomoći u sprječavanju sudara uzrokovanih zastojem.

Svjetska premijera novoga Golfa uživo će se prenositi iz Wolfsburga sutra  (četvrtak, 10. studenog), od 12:30 sati do otprilike 13:00 sati i možete je pratiti na niže priloženom videu!