Traži se Kia s najviše kilometara!

Traži se Kija koja ima više od 250.000 prijeđenih kilometara i proživjela je mnogo i još joj nije dosta. Traži se Kija s najviše kilometara, pomozite u potrazi.

Ukoliko ste vi ili netko koga poznajete prošli puno kilometara s Kijom, izazivamo vas da se pridružite Retro Kia nagradnom natječaju objavljenom na službenoj Facebook stranici Kia Motors Hrvatska. Sve što sudionici trebaju napraviti je objaviti fotografiju prijeđenih kilometara svoje Kije. 10 vlasnika s najviše kilometara će nagraditi, a pobjednik će uz nagradu biti predstavljen u novom Kia magazinu.

retro_kia_2

Kia je nedavno osvojila prvo mjesto u istraživanju kvalitete neovisne agencije J.D.Power, a pobjeda je bazirana na zadovoljstvu vlasnika Kia vozila. Kia je prva neluksuzna marka koja je osvojila prvo mjesto u tom prestižnom istraživanju u zadnjih 27 godina. U slavljeničkom tonu, odlučili su nagraditi vjerne stranke, bez kojih ovo ne bi bilo moguće.

Nagrade će osvojiti 10 vlasnika Kia vozila koji imaju najviše prijeđenih kilometara u trenutku objave fotografije. Glavna nagrada je vikend s Kia Sportage-om, dok će ostali dobitnici osvojiti Kia poklon pakete.

Nagradni natječaj traje od 9. do 31. kolovoza 2016.