Total otvara predstavništvo u Hrvatskoj

Foto: Total

Podrška krajnjim korisnicima kroz direktno predstavništvo u Hrvatskoj, rast i razvoj lokalnog tržišta i ponuda kvalitetnih proizvoda i usluga bili su tema prve konferencije za medije kompanije Total u Zagrebu.

Francuska kompanija Total, četvrti svjetski proizvođač ulja i plina, svjetski lider u proizvodnji tekućeg naftnog plina (LPG) i jedan od vodećih igrača u proizvodnji energije s niskim sadržajem ugljika, na današnjoj konferenciji za medije objavila je otvaranje direktnog predstavništva kompanije u Hrvatskoj. Otvaranjem predstavništva na tržištu Hrvatske, Total želi pružiti punu podršku svojim korisnicima kroz odgovarajuću uslugu, kvalitetu i pouzdanost proizvoda koje nudi. Novinarima se na konferenciji obratila i gđa. Corinna Meunier – Veleposlanica Francuske u Republici Hrvatskoj

Povijest kompanije Total datira iz 1924. godine osnivanjem Compagnie Française des Pétroles (CFP) koja se bavila isključivo proizvodnjom ulja na Bliskom Istoku. Danas, nakon skoro čitavog stoljeća poslovanja i strateške diverzifikacije poslovanja, kompanija Total posjeduje preko 700 proizvodnih jedinica širom svijeta kako bi korisnicima mogla osigurati energiju koja je pristupačna, pouzdana, čista i koja ispunjava najstrože sigurnosne i ekološke standarde. Kao rezultat uspješnog poslovanja, u 2016. godini, kompanija Total ostvarila je 10,5 milijardi dolara prihoda na globalnom nivou.

Direktno prisutan u preko 110 predstavništva u cijelom svijetu, Total broji preko 100.000 zaposlenih koji su posvećeni pronalaženju i proizvodnji boljih, sigurnijih i čišćih izvora energije. Odluka o otvaranju predstavništva u Hrvatskoj uslijedila je nakon pažljivog strateškog odabira tržišta koje odlikuje cjelokupan Totalov pristup poslovanju. Total vjeruje kako svojim direktnim prisustvom može doprinijeti razvoju lokalnog tržišta i ojačati ekonomske odnose s Hrvatskom, ali i da će biti u još povoljnijoj poziciji da osluhne potrebe krajnjih korisnika i odgovori na njihove potrebe.

Rastuća potreba za kvalitetnim proizvodima i tržišni potencijal koji ova zemlja ima pomogli su nam da se odlučimo na otvaranje predstavništva u Hrvatskoj. Hrvatska industrija i ekonomija prepoznaju kvalitetu naših proizvoda i usluga, kao i njihovu pristupačnost, što nam garantira uspješnu suradnju s mnogim domaćim tvrtkama i proizvođačima. Radujemo se što Hrvatska postaje naš dom i mjesto u kojem možemo ostvariti rast i da se približimo našim krajnjim korisnicima čije nam je zadovoljstvo uvijek na prvom mjestu., izjavila je Almila Acan Kahvecioglu, direktorica kompanije Total za Balkan.

U prvoj godini poslovanja, Total očekuje ostvarenje prometa od 70 milijuna kuna kroz konstantno unaprjeđenje osnovne djelatnosti poslovanja, a to je distribucija maziva specijaliziranih ne samo za motorna vozila već i za poljoprivredne i industrijske strojeve, teretna vozila i ostale specifične grane industrije.

Provjera porijekla ulja putem broja šarže na boci, analiza performansi ulja slanjem uzoraka nezavisnom laboratoriju ANAC s europskim centrom u Belgiji, kao i preporuka za korištenje proizvoda koji će optimizirati potrošnju goriva i produžiti životni rad motora, samo su dio usluga koje Total pruža svojim korisnicima.

Imamo sve neophodne proizvode koji podmiruju potrebe tržišta i ovdje smo kako bi podržali naše partnere i korisnike. Informacija kako je Total Croatia d.o.o. uvoznik kemikalije koja se nalazi na deklaraciji potvrđuje da je kupljeni proizvod original i da mi garantiramo za njegovu kvalitetu i porijeklo, dodaje gđa Kahvecioglu.

Kompanija Total Croatia d.o.o. je jedini ovlašteni uvoznik Total i Elf maziva. Totalovi proizvodi se mogu kupiti u svim maloprodajnim objektima ovlaštenih distributera. Za sve informacije, pitanja, sugestije kao i svaku moguću suradnju korisnici se mogu obratiti direktno zastupništvu putem kontakt obrasca koji se nalaze na lokaliziranoj Internetskoj stranici www.total.hr