Total Hrvatska po prvi put na Zagreb Auto Showu

Foto: kojiauto.hr

Tvrtka Total, jedan od globalnih lidera u proizvodi ulja i plina, predstavlja svoje poslovanje u Hrvatskoj kao i robne marke ulja i maziva Total i Elf posjetiteljima sajma.

Francuska tvrtka Total, četvrti svjetski proizvođač ulja i plina, svjetski lider u proizvodnji tekućeg naftnog plina (LPG) i jedan od vodećih igrača u proizvodnji energije s niskim sadržajem ugljika, predstavio je po prvi put na Zagreb Auto Showu svoje poslovanje u Hrvatskoj, kao i robne marke ulja i maziva Total i Elf.

Direktno prisutan u preko 110 podružnica u čitavom svijetu, Total broji preko 100.000 zaposlenih koji su posvećeni pronalaženju i proizvodnji boljih, sigurnijih i čišćih izvora energije. Odluka o otvaranju predstavništva u Hrvatskoj krajem 2017. uslijedila je nakon pažljivog strateškog odabira tržišta koje odlikuje cjelokupan Totalov pristup poslovanju. Total vjeruje kako svojim direktnim prisustvom može doprinijeti razvoju lokalnog tržišta i ojačati ekonomske odnose s Hrvatskom, ali i da će biti u još povoljnijoj poziciji da osluhne potrebe krajnjih korisnika i odgovori na njihove potrebe.

Nakon službenog predstavljanja tvrtke Total na tržištu Hrvatske krajem 2017. godine, odlučili smo se za sljedeći korak, a to je predstavljanje tvrtke našim potrošačima na jednom od najznačajnijih auto sajmova u Hrvatskoj i regiji – Zagreb Auto Showu, izjavila je Tamara Mandić, marketing manager tvrtke Total. U okviru Zagreb Auto Showa tvrtka Total će pružiti sve dostupne informacije svojim potrošačima, koji su dobrodošli na našem štandu u Paviljonu br. 6. Važno je da za naše potrošače uvijek budemo dostupni i da osjete podršku tvrtke Total u svakom trenutku.

Svi posjetitelji Zagreb Auto Showa mogli su provjeriti sve nedoumice vezane uz robne marke Total i Elf direktno s predstavnicima kompanije Total, ali i informirati se o proizvodima najnovije generacije, kao što su Total Quartz Ineo ulja namijenjena vozilima grupacije Volkswagen, Total Quartz 9000 ulja razvijena za benzinske i dizel motore najviših performansi ili možda Elf ulja namijenjena ljubiteljima motocikala i moto sportova.

Provjera porijekla ulja putem broja šarže na boci, analiza performansi ulja slanjem uzorka nezavisnom laboratoriju ANAC s Europskim centrom u Belgiji, kao i preporuka za korištenje proizvoda koji će optimizirati potrošnju goriva i produžiti životni vijek motora, samo su dio usluga koje Total pruža svojim korisnicima.

Kompanija Total Croatia d.o.o. je jedini ovlašteni uvoznik Total i Elf maziva. Totalovi proizvodi se mogu kupiti u svim maloprodajnim objektima ovlaštenih distributera. Za sve informacije, pitanja, sugestije kao i svaku moguću suradnju korisnici se mogu obratiti direktno zastupništvu putem kontakt obrasca koji se nalaze na lokaliziranoj Internetskoj stranici www.total.hr.