Tjedan majstora u Londonu

Foto: Rolls-Royce

Izvanredne vještine potrebne da bi se realizirale želje kupaca Rolls-Roycea u Bespoke programu moći će se doživjeti u salonu RR Motor Cars Berkeley Square tijekom trajanja Londonskog tjedna majstora.

Remek djela rađena po narudžbi koja će se moći vidjeti su između ostalih: Maharaja Phantom Drophead Coupe, Wraith „inspiriran glazbom“ i  Wraith „inspiriran modom“. Navedeni će modeli zauzeti počasno mjesto u ovom slavnom salonu Rolls-Roycea i moći će se vidjeti za vrijeme trajanja „Londonskog tjedna majstora“ koji počinje ovog četvrtka. Rolls-Royce salon radit će od 10-17h i bit će otvoren za sve posjetitelje koji se žele izbliza upoznati s majstorstvom potrebnim za izradu „najboljeg automobila na svijetu“.

Dizajneri i majstori, zaduženi za izradu najfinijih detalja u Bespoke programu Rolls-Roycea, bit će na raspolaganju svima da pojasne proces sistem ručnog rada kakav se traži kad kupac želi nešto posebno i jedinstveno, od ideje, do njene provedbe.

Gosti će se upoznati i s vrhunskim konfiguratorom gdje će moći kreirati svoj vlastiti Rolls-Royce snova.  Salon će toga dana raditi na principu „otvorenih vrata“ za sve koji se žele upoznati s najpoznatijom luksuznom markom automobila na svijetu.