The Grand Tour je krenuo!

Clarkson, Hammond i May su se vratili!

Prošlo je više od godine dana iščekivanja otkada se zna da je od strane BBC-a otpušteni Clarkson sa svojim kompićima, ali i producentom Andy Willmanom (Clarksonov šulkolega) iz nekadašnjeg Top Geara prešao u Amazon.

Danas je konačno krenuo i taj, najskuplji i svakako najatraktivniji TV show s automobilskom tematikom. Već se mjesecima puštaju teaseri i priča se da je samo uvodna scena današnjeg showa koštala oko tri milijuna dolara.

Po prvim reakcijama publike koja je gledala prvu epizodu, vratili su se jači nego ikada i ovaj put čak ne moraju više biti ni politički korektni.

Ako vas zanimaju auti, onda vjerojatno znate da je za prvu epizodu najavljena usporedba svetog trojstva hibridnih hiperauta – Ferrarijevog LaFerrarija, McLarenovog P1 i Porscheovog 918, što nitko do sada nije uspio napraviti zbog raznih ograničenja koja su im nametali proizvođači navedenih vozila. Pa ako se snalazite po bespućima interneta, sigurni smo da ćete pronaći način da opet gledate tri stara frajera kako trkeljaju o svemu i svačemu, pa i o autima.