Subaru uvodi SUBARUSAFE8

Foto: Subaru

Subaru Italija sa zadovoljstvom predstavlja novo, neograničeno osmogodišnje jamstvo pod nazivom SUBARUSAFE8 za sve nove klijente ove marke sa šest zvijezda.

SUBARUSAFE8 nastao je na temelju komercijalnog uspjeha jamstva SUBARUSAFE5 i želje za ulaganjem u dvije snage ove robne marke – pouzdanost i izdržljivost, koje klijentima jamče maksimalnu sigurnost.

Konkretno, značajke jamstva SUBARUSAFE8 su sljedeće:

  • 8 godina produljenog jamstva;
  • bez ograničenja u pogledu kilometraže;
  • pokriće „bumper to bumper”;
  • povezano s brojem šasije (što znači da vrijedi i u slučaju prijenosa vlasništva).

Tvorničkom jamstvu u trajanju od tri godine ili 100.000 km dodaje se produljenje u trajanju od dodatnih pet godina, čime se dobiva ukupno trajanje pokrivenosti jamstvom od osam godina. Uvjet neograničene kilometraže jedinstven je na tržištu, čime ponuda dobiva neosporno visoku vrijednost.

Subaru je pozicioniran kao robna marka koja je preteča što se tiče brige o kupcima te prvi uvodi na automobilsko tržište produljenje jamstva „bumper to bumper” na osam godina bez ograničenja kilometraže., izjavio je Nicola Torregiani, direktor prodaje i postprodaje. Uz SUBARUSAFE8 svojim klijentima nudimo uistinu jedinstvenu uslugu u automobilskom sektoru. Ta je usluga nastala na temelju pouzdanosti naših automobila te produljuje njihovo trajanje i povećava preostalu vrijednost tijekom vremena, što su značajke po kojima se izdvajamo i koje su često odlučujuće za donošenje odluke u fazi kupnje.

Besplatno 8-godišnje jamstvo uz neograničen broj prijeđenih kilometara primjenjuje se na cjelokupnu ponudu.