S Nissanom sigurno u zimu

S padom temperature dolazi i vrijeme za pripremu vozila za hladnije dane. Svjesni da redovito održavanje i pravilna priprema vozila za zimu direktno utječu na sigurnost putnika u vozilu, Nissan svim svojim kupcima osigurava besplatan pregled vozila u razdoblju do 31. listopada 2016.

Posebno obučeni Nissanovi ovlašteni serviseri, opremljeni svim potrebnim alatima za optimalno održavanje Nissanovih vozila, pregledat će svako vozilo u 44 točke, uključujući provjeru svjetala, guma, kočnica, kao i svih tekućina u vozilu.
nissan_2

U slučaju potrebe za zamjenom pojedinog istrošenog dijela, u zimskoj servisnoj akciji nudimo 25% popusta na kupnju kočionih diskova i pločica, senzora pritiska u gumama, čeličnih naplataka te 20% popusta na kupnju originalne tekućine za pranje stakla, metlica brisača, antifriza i akumulatora. Uz kupnju zimskih guma i aluminijskih naplataka, svaki kupac dobiva i torbu za gume na dar.

Originalni Nissanovi dijelovi, proizvedeni sukladno rigoroznim standardima kvalitete i testirani u ekstremnim uvjetima, dugotrajno čuvaju  performanse Nissanovih vozila. Osim toga, Nissan nudi jamstvo na zamijenjene dijelove i rad u trajanju od 1 godine.