Priscilia Dubocage novi je izvršni direktor tvrtke Total

Foto: Total

Na svečanosti koja je u četvrtak održana u rezidenciji Francuske ambasade, uz prisutnost Njegove ekselencije g. Frederika Mondolonija, ambasadora Francuske, potpredsjednik tvrtke Total za jugoistočnu Europu, Pierre Duhot, predstavio je Prisciliu Dubocage, novu izvršnu direktoricu tvrtke za tržišta Hrvatske, Srbije i Slovenije.

Gospođa Dubocage službeno će preuzeti obveze izvršnog direktora od 1. srpnja 2019., nasljeđujući dosadašnju izvršnu direktoricu Almilu Acan Kahvecioglu, koja je postavljena na drugu poziciju unutar Total grupe.

Priscilia Dubocage stiže u Total HUB Balkans iz ureda tvrtke Total u Keniji gdje je na poziciji mrežnog menadžera uspješno vodila portfelji od 200 benzinskih pumpi širom zemlje. Prije toga, od 2014. do 2017. je bila na poziciji regionalnog menadžera prodaje u Francuskoj.  Završila je magisterij na teme sagorijevanja, zagađenja i rizika po životnu sredinu.

Kao izvršni direktor za Srbiju, Sloveniju i Hrvatsku, nije samo moja dužnost, već i zadovoljstvo da održim jake i privilegirane odnose s našim profesionalnim i privatnim kupcima, našim dioničarima i partnerima. Ponosna sam na priliku da nastavim sa razvojem planova koji su inicirani od strane moje prethodnice, Almile Acan Kahvecioglu, i najavim još više investicija kada je u pitanju osiguravanje originalnog proizvoda visoke kvalitete, dok smo u isto vrijeme fokusirani na projekte društvene odgovornosti u cilju osnaživanja spomenutih odnosa i održavanja jake pozicije koju Total ima u regiji. – izjavila je Priscilia Dubocage.

Obraćajući se publici u Francuskoj ambasadi, Almila Acan Kahvecioglu zahvalila se kolegama u Total HUB Balkans na njihovom vrijednom radu tijekom proteklih 5 godina: Zajedno smo implementirali više projekata koji su omogućili Totalu osnaživanje svojeg položaja u regiji Balkana. Pored onih koji  su fokusirani na naše bliske partnere i kupce, kao što je Rubia karavan namijenjen profesionalnim vozačima tijekom kojega smo posjetili Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu s našim specijaliziranim Rubia kamionom i naše rastuće Total Quartz mreže auto servisa u čitavoj regiji, jako smo puno investirali i u društveno odgovorne projekte kao što je kampanja „Na putu prema sigurnosti djece u prometu”.

Značaj ovog projekta je prepoznat i globalno od strane tvrtke Total prvim mjestom na internom natjecanju za Inovacije na razini Europe, kao i od strane Francusko-srpske gospodarske komore koja mu je dodijelila Grand Prix 2018 nagradu. Na kraju,  u 2018. godini je ukupan promet Total Hub Balkana dostigao 27 milijuna dolara. “

Pierre Duhot, potpredsjednik tvrtke Total za Jugoistočnu Evropu za kraj je istaknuo ukupni promet Total grupe u 2018. od 50 milijuna dolara u regiji Balkana, gdje je Srbija pridonijela s 13 milijuna dolara, Hrvatska sa 6 milijuna i Slovenija s 28 milijuna dolara.