Pretpremijera novog DS 5 i DS 4

Nove zvijezde marke DS: novi DS 5, novi DS 4  i DS 4 Crossback pretpremijerno su predstavljene poslovnim partnerima i predstavnicima medija u Hauba@Lauba 13. listopada 2015.

Ovaj ekskluzivni događaj otvorio je jedinstveni modni show Juraja Zigmana, ambasadora Citroën C4 Cactusa, koji je predstavio retrospektivu svojih zadnjih 20 kolekcija koje slave njegov talent i slobodu umjetničkog izražavanja. Zigmanova žena, senzacionalna i strastvena odiše samouvjerenošću koja ostavlja trag baš kao i automobil koji odgovara na pitanja današnjice, Citroën C4 Cactus.
Svi prisutni su sa zanimanjem pogledali izložbu Citroënovih automobila kroz vrijeme, među kojima je bio i DS, automobil koji je obilježio život brojnih Francuza i koji ovaj mjesec slavi svoj 60. rođendan.
Marka DS, koja je nastala u lipnju 2014., ima cilj nastaviti duh tog legendarnog automobila i
omogućiti ponovno podizanje francuske automobilske industrije na razinu visoke klase. Tako današnji DS modeli sjedinjuju prepoznatljiv dizajn i tehnologiju, udobnost i dinamičnost, plemenite materijale i profinjenost,  vrijednosti koje su krasile kultni DS.

Posjetitelji su potom zaronili u DS SVIJET u kojem je hrvatskoj javnosti pretpremijerno predstavljen novi DS 5, novi DS 4 i DS 4 Crossback, DS modeli namijenjeni kupcima koji traži osobni izražaj.
Novi DS 5, automobil koji privlači pozornost i koji se danas lansira na hrvatsko tržište, zaveo je prisutne svojim avangardnim dizajnom, profinjenošću i posvećenost detaljima, ponudom naprednih tehnologija, dinamičnim i sigurnim voznim svojstvima dostojnim automobila koji nosi znak DS, te prvoklasnom tehnologijom u službi dizajna i performansi.

Na eventu su otkrivana i dva nova DS vozila u C segmentu: novi DS 4 i DS 4 Crossback koji predstavljaju svjež dizajn, tehnologiju stvorenu za užitak u vožnji i neometanu povezanost.
Novi DS 4, dinamična i elegantna kompaktna limuzina stvorena je za kupce koji žele uzbuđenje i užitak u vožnji, dok će DS 4 Crossback, privući avanturiste, kupce koji traže užitak u vožnji u gradu, ali i izvan njega.

Gordana Brlek, generalna direktorica PEUGEOT, CITROEN i DS u Hrvatskoj i Michèle Boccoz, francuska veleposlanica u Hrvatskoj
Gordana Brlek, generalna direktorica PEUGEOT, CITROEN i DS u Hrvatskoj i Michèle Boccoz, francuska veleposlanica u Hrvatskoj
« 1 od 5 »