Nova Ford Fiesta već od 991 kunu mjesečno

Foto: Ford

Ford je u suradnji s OTP Leasingom pripremio najbolju ponudu ikad. Od 15.09.2018. možete kupiti novu Ford Fiestu s nekoliko razina opreme uz povoljnije uvjete financiranja putem operativnog leasinga na rok od 60 mjeseci, bez učešća i bez troškova obrade.

Ono što ponudu čini posebnom na tržištu je sljedeće:

  • Mjesečna rata je fiksna u eurima kroz cijeli period leasing-a (60 mjeseci)
  • Učešće je 0%
  • Nema troškova obrade

Dodatna mogućnost je da kupci mogu, ako žele, smanjiti svoju ratu učešćem. Još jedna od dodatnih opcija je otkup vozila po unaprijed dogovorenoj fiksnoj cijeni, a više informacija možete potražiti kod ovlaštenih Ford distributera. Navedeni uvjeti se odnose na 15 000 kilometara godišnje, odnosno 75 000 kilometara kroz 5 godina, a za sve nove kupce tu je petogodišnje Ford jamstvo koje osigurava bezbrižnost i podršku nakon kupnje vozila.

Novu Fiestu u Mood ponudi od 991 kunu mjesečno i Mood+ ponudi od 1.047 kuna mjesečno čini nemetalik verzija s pet vrata uz efikasne i iznimno štedljive motore snage od 70 do 100 KS. Potpuno nova Fiesta u najvišoj razini paketa opreme, nudi se u Groove ponudi od 1.123 kune mjesečno te u Lounge ponudi od 1.439 kn mjesečno uz metalik verziju s pet vrata i motore snage od 85 do 100 KS.

Nova Fiesta dolazi uz više puta nagrađivane EcoBoost motore koje karakterizira iznimno mala potrošnja goriva i nudi najsofisticiraniji raspon tehnologija pomoći vozaču i mogućnosti povezivanja dok elegantan eksterijer i ergonomski interijer nove Fieste nude višestruke mogućnosti personalizacije. Više informacija možete potražiti na ford.hr/.