Ford Focus Groove za samo 1.491 kn mjesečno

Foto: Ford

Odvezite Ford Focus Groove s dvozonskim klima uređajem, aluminijskim naplatcima, kamerom za parkiranje, tempomatom, 8“ touch screen multimedijalnim sustavom, Ecoboost motorom od 100 KS i 5 godina jamstva u posebnoj ponudi za samo 1.491 kn mjesečno.

Ford je u suradnji s OTP Leasingom d.d. pripremio posebnu ponudu za Ford Focus Groove uz vrlo povoljno financiranje putem operativnog leasinga na rok od 60 mjeseci uz 0% učešća i ugovoreni ostatak vrijednosti. Ono što ponudu čini posebnom na tržištu je fiksna mjesečna rata u eurima kroz cijeli period leasing-a (60 mjeseci), učešće 0% i nema troškova obrade.

Potražite i Ford Focus u bogato opremljenom, početnom Mood paketu opreme već od 126.990 kuna koji dolazi uz LED dnevna svjetla, tempomat s limitatorom brzine, stražnje parking senzore, električno podesive i grijane vanjske retrovizore u boji vozila, radio uređaj uz glasovno upravljanje, Emergency Assistance funkciju, MY Key sustav, automatsko uključivanje/isključivanje prednjih svjetala, odabir načina vožnje – Normal, Eco i Sport, prednja svjetla za maglu s funkcijom praćenja zavoja, središnju konzolu s kliznim naslonom za ruku i još mnogo toga.

Iskazana cijena od 126.990 kuna odnosi se na model Focus Mood 1.0 EcoBoost koji dolazi u verziji s pet vrata i motorom snage 100KS.

Osim već navedene opreme, Focus Mood dolazi uz najbolji sigurnosni paket opreme na tržištu: HLA – sustav pomoći pri kretanju uzbrdo, PCB – sustav automatskog kočenja, LKA – sustav upozorenja prilikom prelaska vozne trake, ISA – Inteligentni limitator brzine, PCA  – sustav prepoznavanja prepreka, pješaka, biciklista i autonomnog kočenja, FCW – sustav upozorenja o mogućnosti sudara sprijeda, ESP – elektronski nadzor stabilnosti vozila te zračni jastuci za vozača i suvozača.

Više detalja o ponudi možete potražiti na ford.hr/focus, a za sve kupce tu je i petogodišnje Ford jamstvo koje osigurava savršenu bezbrižnost na cesti.