Peugeot Rifter za Kliniku za dječje bolesti Zagreb

Foto: G.V.

Klinika za dječje bolesti Zagreb, kao središnja i referentna ustanova za zdravstvenu skrb djece i adolescenta u Republici Hrvatskoj, kontinuirano nastoji unaprijediti razinu i kvalitetu zdravstvene skrbi, ali i uvjete boravka u bolnici za male pacijente.

Prof.dr.sc. Goran Roić, ravnatelj Klinike istaknuo je kako u nastojanju da se malim pacijentima pruži cjelovita i pravovremena potrebna medicinska usluga, neophodna im je kontinuirana mobilnost između tri lokacije bolnice kao i sa suradnim zdravstvenim ustanovama.

Jasmina Pecotić, voditeljica Komunikacija tvrtke P Automobil Import d.o.o., prof. dr. sc. Goran Roić, ravnatelj KDBZ i Tomislav Miletić, generalni direktor tvrtke P Automobil Import d.o.o.

Stoga je donacija tvrtke P Automobil Import d.o.o., u vidu vozila Peugeot Rifter, od velike koristi u svakodnevnim aktivnostima Klinike, jer će omogućiti primjeren, ugodan i siguran transport pacijenata. Klinika za dječje bolesti Zagreb, kao „bolnica prijatelj svakog djeteta“ u svim segmentima svoje djelatnosti nastoji zadovoljiti visoke kriterije humanizacije pedijatrijske bolničke zdravstvene skrbi.

Ključeve doniranog vozila ravnatelju je uručio Tomislav Miletić, generalni direktor tvrtke P Automobil Import d.o.o., društva u sastavu Grupe Emil Frey, ujedno i generalnog zastupnika marke Peugeot u Republici Hrvatskoj. Ovom donacijom pokazuje društvenu odgovornost, na isti način kako je to činio i prije nekoliko godina kroz humanitarnu akcije “Peugeot protiv mina”.

Briga za nemoćne i pomoć djeci koju su u ovoj akciji iskazali logičan je slijed filozofije poslovanja te tvrtke, ali i svojevrsna moralna obveza. Donirani Peugeot Rifter krasi prije svega praktičnost, koju su prepoznali brojni vlasnici i korisnici, a sigurni smo da će to biti slučaj i malih pacijenata Klinike za dječje bolesti u Zagrebu. – izjavio je Miletić.