Peugeot i ATP najavljuju suradnju na svjetskoj razini

Peugeot i ATP su početkom studenog najavili partnerstvo na svjetskoj razini od 2016. Tako će Peugeot osigurati vozni park od 500 vozila i postati službeni automobil organizacije ATP World Tour.
Peugeot postaje platinasti partner organizacije ATP World Tour i službeno vozilo za više od 20 turnira koje organizira ATP World Tour. Više od 500 vozila – i to ponajprije modeli 508, 3008, 5008, Expert Tepee – bit će na raspolaganju igračima, VIP osobama, dužnosnicima i publici na svim tim turnirima.

Peugeot je već više od tri desetljeća prisutan u teniskom svijetu, a među njegove ambasadore ubraja se najbolji tenisač svijeta Novak Đoković kao i David Ferrer, Juan Martín del Potro, David Goffin, Jérémy Chardy, Benoît Paire, Tommy Robredo, Gilles Simon, Alize Cornet i Belinda Bencic.
Tenis je prirodni odabir za Peugeot jer je taj sport u znaku dinamike, izvrsnosti, elegancije i emocija. Upravo te vrijednosti i mi želimo dijeliti sa svojim klijentima. Obzirom da je Peugeot već više od 30 godina prisutan na turniru Roland Garros, ovo novo partnerstvo s organizacijom ATP World Tour prirodni je nastavak naše vjernosti tenisu u okviru međunarodnog širenja koje će osigurati i vidljivost marke diljem svijeta tijekom cijele godine“, izjavio je Maxime Picat, generalni direktor marke Peugeot.