OnePlus 7T Pro McLaren Ed.

Foto: McLaren/kojiauto.hr

Prekrasan izgled i vrhunske performanse oduvijek su išle ruku pod ruku. Najnovija suradnja između premium proizvođača smartphonea OnePlus i McLarena, poznatog konstruktora iz Formule 1, proizvođača superautomobila, ali i tehnološkog inovatora znanog iz high-end hi-fi voda.

Najavljen prije par dana, OnePlus 7T Pro McLaren Edition inspiraciju povlači iz karakterističnog McLarenovog dizajna i slavi njegov neumoran put prema inovacijama i savršenstvu.

Ovaj model drugi je u nizu suradnje između dva vrhunska proizvođača nakon već proslavljenog „Salute to Speed“  OnePlus 6T McLarend Edition koji je lansiran prošle godine. OnePlus i Mclaren zajedno su radili kako bi osigurali da izgled, osjećaj i intuitivno korištenje OnePlus 7T Pro McLaren Edition nose sve značajke McLarenovih tradicionalnih karakteristika.

Ekskluzivan izgled

Zahvaljujući McLarenovom jedinstvenom dizajnerskom pristupu, OnePlus 7T Pro McLaren Edition je kombinacija snage i ljepote. Prepoznatljiv je po suptilnim i elegantnim ikonama tradicionalne McLarenove papaya narančaste boje u spomen njihovog prebogatog trkaćeg nasljeđa, a koju možemo vidjeti i na njihovom aktualnom F1 bolidu.

Posvećenost detaljima je bez premca pa je čak i vanjsko kućište filigranski izrađeno i ima detalje od Alcantare koju nalazimo i u interijeru njihovih supersportskih vozila.

Prilagođen McLarenov software

Ekskluzivne animacije, teme i wallpaperi te prepoznatljive trkaće boje McLarena inkorporirane su pozdravne poruke i provlače se kroz sve izbornike koje možete personalizirati.

Zaključani ekran pokazuje minimalistički sat kakav srećemo u bezvremenskom interijeru njihovih vozila. Sve obavijesti najavljuju se blagim narančastim sjajem u kutevima zakrivljenog ekrana.

Performanse izvan konkurencije

S 256 GB UFS 3.0 memorije za pohranu te 128 GB LPDDR4X RAM radne memorije kombinira top hardware današnjice s rafiniranim softwareom za stvarno munjevite performanse u skladu s imidžem McLarenovih automobila. OnePlus 7T Pro McLaren Edition koristi najnoviju Qualcomm® Snapdragon™ 855 Plus Mobile Platformu nevjerojatnih performansi i efikasnosti.

 

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha sa 6T „Salute to Speed“ uzbuđeni smo što ponovno možemo lansirati limitirani broj McLarenovih uređaja s našim partnerima iz OnePlusa. Mi smo dva brenda čija se neumorna nastojanja približavanja savršenstvu susreću u OnePlus 7T Pro McLaren Edition koji pokazuje zajedničke sklonosti prema dizajnu, kvaliteti, majstorstvu izrade i inovacijama. Željno iščekujemo povratne informacije McLarenovih, ali i drugih tehnologijom opsjednutih fanova diljem svijeta. – izjavio je Mike Flewitt, McLaren Automotive CEO.

Munjevito brz i prelijepo izrađen OnePlus 7T Pro McLaren Edition u prodaju kreće 5. studenog po cijeni od 849 €.