Obnovljene verzije Alfinih perjanica, Giulie i Stelvia stigle su u salone

Foto: Alfa Romeo / Autocommerce Hrvatska

Potpuni redizajn unutrašnjosti instrument ploče i vanjskih svjetala, kako sprijeda tako i straga, donosi još atraktivniji i moderniji izgled. Posebno treba istaknuti nova prednja Premium LED Matrix svjetla koja dolaze serijski na svim razinama opreme, a koja svojim svjetlosnim potpisom podsjećaju na neke slavne, prošle modele.

Osim vanjštine obnovljena je i unutrašnjost pa valja istaknuti da Giulia od sada dolazi s novom instrument pločom, povijesnim „teleskopskim“ dizajnom koji koristi potpuno digitalni TFT zaslon od 12,3 inča za pristup svim podacima automobila i postavkama za tehnologije autonomne vožnje – i to od početne razine opreme.

Također je opremljena Alfa Connect 8.8″ multimedijskim ekranom s uključenom navigacijom.

Dostupne boje: Alfa Red, Alfa White, Vulcano Black, Vesuvio Grey, Etna Red, Misano Blue, a posebno je atraktivna nova boja koja se može dobiti samo s jednako novom razinom opreme COMPETIZIONE pod nazivom Moonlight Grey mat.

Ovaj novi paket opreme rezultat je truda zastupnika u nastojanju da se ponudi sve što je pravom Alfistu potrebno po povoljnoj cijeni. Tako se sad sportska Giulia pokretana 2.0 benzinskim motorom od 280 KS i Q4 pogonom može dobiti u Competizione opremi već od 51.400 eura, dok Stelvio pokretan 2.2 dizelom od 160 KS košta 52.400 eura.

S ova dva modela i Tonaleom, koji je u prodaji od rujna 2022, Alfa Romeo je kompletirao ponudu za 2023. godinu, dok je za 2024. u najavi novi manji model – „baby Alfa“, tako da je budućnost marke u svijetlim bojama.

Zainteresirani već mogu pogledati nove modele Alfi u salonima diljem Hrvatske.