Novi Peugeot Rifter Business

Foto: Peugeot

Peugeot ima u ponudi putnički Peugeot Rifter s mogućnošću 100 % odbitka PDV-a. Ovaj jedinstveni model namijenjen je prijevozu putnika, ali i prijevozu tereta uz nosivost do 850 kg. U ponudi je isključivo s Long L2 duljinom, tri razine opremljenosti Active, Allure i GT Line.

Dizajn novog Peugeot Rifter Business istovremeno je robustan i uglađen. Opremljen je s Peugeot i-Cockpit koji donosi intenzivan doživljaj vožnje, jedinstven u svojoj klasi. Izgrađen na novoj platformi, novi Peugeot Rifter Business nudi izdržljivost kako bi zadovoljio najzahtjevnije korisnike.

On preuzima dinamičan stil osobnog vozila, njegove vozne karakteristike i adute u pogledu udobnosti i sigurnosti, te prednosti lakog gospodarskog vozila poput nosivosti i velikog tovarnog prostora. U ponudi je s pet sjedala koja su smještena u 2 reda, kao u putničkom Rifteru te pregradnom stijenom i rešetkom iza 2. reda sjedala. Glavna pogodnost njegove nabave je činjenica da se registrira kao lako gospodarsko vozilo sa mogućnošću 100 % odbitka PDV-a.

Novi Peugeot Rifter Business Active u bogatoj serijskoj opremi ima 6 zračnih jastuka, ESP + ASR + ABS + AFU, sustav za pomoć pri kretanju na kosini (Hill Assist), automatsko uključivanje dnevnih svjetala, prepoznavanje prometnih znakova ograničenja brzine, sustav za pomoć pri zadržavanju vozila unutar vozne trake, sustav za automatsko kočenje u slučaju opasnosti, regulator/limitator brzine, centralni 3,5“ zaslon u boji na instrument ploči, lijeva i desna bočna klizna vrata, ručni klima uređaj, autoradio RD6 sa 6 zvučnika + BlueTooth, servo upravljač podesiv po visini i dubini, rolo u prtljažniku i dr.

Novi Peugeot Rifter Business u ponudi je s benzinskim motorom PureTech 110 S&S s početnom cijenom od 126.720 kn bez PDV-a. Od dizelskih motora, u ponudi je s BlueHDi 100 i BlueHDi 130 S&S motorima. U ponudi je također posljednja generacija automatskog EAT8 mjenjača uz dizelski motor BlueHDi 130. Korisna nosivost je 850 kg, a obujam prostora za teret iznosi do 1900 litara.