Novi Nissan X-Trail

Foto: Nissan

Osvježena perjanica Nissanove ponude crossovera i najprodavaniji model diljem svijeta postao je još bolji. Poboljšanja su prije svega usredotočena na osvježeni vanjski dizajn, profinjeniju unutrašnjost, dodatnu razinu praktičnosti i inovativne tehnologije. Dostupan je i sustav za autonomnu vožnju ProPILOT

Nissan-X-Trail-2018_01

Nissan X-Trail, najprodavaniji je SUV na svijetu, a od studenog je u svojoj najnovijoj inkarnaciji dostupan i u hrvatskim prodajnim salonima. Odlikuje se nizom poboljšanja koja mu donose novu razinu kvalitete i profinjenosti. Promjene uključuju redizajn vanjskog izgleda koji je sada prepoznatljiviji i robusniji, povećanu kvalitetu unutrašnjosti s privlačnom novom opremom, dodatnu razinu praktičnosti i inovativne nove tehnologije koje vožnju čine još sigurnijom.

Nissan-X-Trail-2018_02

Popis paketa opreme obogaćen je izvedbom razine N-Connecta koja kupcima donosi još veći izbor, još bolju vrijednost i još privlačnije tehnologije. Vozačima koji traže novu razinu prilagodljivosti i veću slobodu onda kad je žele, novi Nissan X-Trail nudi sustav za autonomnu vožnju ProPILOT, koji će biti dostupan od 2018. godine.

Nissan-X-Trail-2018_04

Poboljšanja novog X-Traila uvedena su na temelju povratnih informacija i želja kupaca te su osmišljena da učvrste X-Trailov status savršenog automobila za obiteljske pustolovine.

Philippe Saillard, viši potpredsjednik odjela prodaje i marketinga Nissana Europa, izjavio je: Potražnja za crossoverima u stalnom je porastu pa je dodatna čast što možemo reći da je Nissan X-Trail najprodavaniji crossover u svijetu. S predstavljenim poboljšanjima novi X-Trail našim kupcima donosi još više onoga što žele.

Nissan-X-Trail-2018_05

U ponudi su dva dizelska motora, 1,6-litreni od 131 KS, dvolitreni od 177 KS te turbo benzinac od 1.6 litara i 163 KS. Od mjenjača mogu se birati CVT i ručni te pogon na prednje ili sva četiri kotača.  X-Trail može biti vaš od 210.090 kn za osnovni model pokretan benzinskim motorom, prednjim pogonom i ručnim mjenjačem u opremi Visia. Vrh ponude je X-Trail pokretan dvolitrenim dizelom, pogonom na sve kotače i opremom Tekna za koji trebate izdvojiti 364.725 kn.

Nissan-X-Trail-2018_03Novi Nissan X-Trail predstavljen je na posebnom događaju u Cardiffu (Wales), svega nekoliko sati prije finala UEFA-ine Lige prvaka.