Novi Mercedes-AMG GLA 35 4MATIC

Foto: Mercedes-AMG

Ponuda kompaktnih ulaznih modela serije 35 u svijet Mercedes-AMG sada je kompletna.

Ova obitelj od sedam članova širi se od A-klase u izvedbama hatchback i notchback (u dugoj inačici za Kinu) do modela CLA Coupé i Shooting Brake te sedmerosjeda GLB – a sada zaokružena novim modelom GLA 35 4MATIC.

Tehnička osnova je već dobro dokazana: agilni 2.0-litreni četiri cilindrični turbo motor velikog okretnog momenta razvija snagu od 225 kW (306 KS), koja se promjenjivo raspodjeljuje na sva četiri kotača preko 8-stupanjskog mjenjača s dvostrukom spojkom i pogona na sve kotače. Dinamične performanse (ubrzanje od 0-100 km/h za 5,1 sekundu) i Performance iskustvo vožnje usmjereni su na kupce koji su orijentirani na sportski i zabavni život.

S novim GLA 35 zaokružujemo naš atraktivni portfelj kompaktnih ulaznih modela u Mercedes-AMG svijet., izjavio je Tobias Moers, predsjednik tvrtke Mercedes-AMG GmbH. Naš široki portfelj u ovom segmentu time uključuje sedam modela s kojima možemo zadovoljiti široki raspon želja kupaca i sustavno možemo prenijeti našu AMG Driving Performance filozofiju u naš dinamično rastući kompaktni segment. Mišićav dizajn, superiorne performanse i uzbudljivo upravljanje čine da novi GLA 35 bude sportski crossover s poznatim AMG genima.