Novi Jaguari u Opatiji

Jaguar u Opatiji predstavio najnovije luksuzne modele na The Art of Performance turneji.

Prestižni britanski proizvođač Jaguar poznat je po stalnom pomicanju granica mogućeg, ali i performansi svojih vozila. Upravo je Jaguar svoje izvrsne performanse pretvorio u umjetnost. Na turneji The Art of Performance u Opatiji, novi zastupnik za Jaguar predstavio je najnovije modele predstavnicima medija. Najbolji način za doživjeti vrhunske automobile je test vožnja u kojoj su uz novinare uživali i mnogobrojni uzvanici poput Ive Jerković i Marka Tolje testirajući tijekom cijelog dana najnovije modele Jaguara – XE, XF, F-PACE i F-Type coupé.

Jaguar_The Art of Performance Tour_3

Uz Jaguar, novi zastupnik je ukratko predstavio i Land Rover pa je ovo bila prilika za upoznati se s novim timom koji će brinuti za ta dva brenda od prije mjesec dana. Zagreb je od 1. lipnja operativno središte otkuda multinacionalni tim za Jaguar Land Rover pokriva čak osam zemalja regije. Tvrtka Wallis Adria d.o.o. u Zagrebu je tako postala značajan čimbenik u povećanju tržišnog udjela Jaguar Land Rovera. Tvrtka je dio mađarske Wallis grupacije, investicijskog holdinga s godišnjim prihodima koji prelaze 460 milijuna eura.

jaguar_xe_prezentacija

„Željeli smo predstaviti najnovije modele Jaguara novinarima kako bi se iz prve ruke uvjerili u vrhunske performanse, neprikosnovenu kvalitetu i jedinstven osjećaj koje Jaguar kao brand predstavlja. Sve modele Jaguara, a i Land Rovera možete pogledati na našoj privremenoj lokaciji u Auto Benussiju, Ljubljanska avenija 1 u  Zagrebu budući da smo mi ekskluzivni partner za Wallis Adria d.o.o.” – izjavio je Danijel Benussi, direktor tvrtke Auto Benussi.

jaguar_f-type_coupe_s_prezentacija

„Cilj nam je da Jaguar Land Rover bude prisutan u najvećim gradovima i da ima etablirane partnere koji zadovoljavaju visoke standarde proizvođača. Plan je da zajedno s partnerima proširimo našu mrežu ispunjavajući imperativ kvalitete i standarda Jaguar Land Rovera te na tome intenzivno radimo. – izjavio je Igor Iliev, direktor prodaje Wallis Adria d.o.o.

Uskoro će biti još prilike za druženja s ekipom iz Jaguara i Land Rovera i možemo samo reći da se veselimo tome.