Citroën započeo s prodajom novog C4 Cactus

Foto: Citroën

Nakon lansiranja modela C3 u 2017. godini te SUV ofenzive početkom 2018. s C3 Aircross, Citroën zakoračuje u novu fazu u razvoju strategije svojih proizvoda te i dalje iznenađuje predstavljajući svoju novu limuzinu – novi C4 Cactus.

On donosi dašak svježine u segment limuzina spojem jedinstvenog karaktera vozila C4 Cactus i udobnosti u skladu s odlikama modela C4. Jača svoj status i ispunjava nezaobilazna obilježja segmenta s 12 tehnologija za pomoć u vožnji, 3 tehnologije za povezivost, motore snage do 130 KS i upečatljiv stil.

Ova iznimno udobna limuzina donosi dubinske promjene, odlikuje se obilježjima svojeg segmenta u pogledu tehnologije i motora, a ističe se svojim jedinstvenim karakterom i udobnošću. Njegov dizajn i dalje je odvažan i moderan, ali se razvija kako bi naglasio svoj status. Nova stražnja svjetla imaju dva duguljasta modula LED s 3D efektom na svakoj strani vozila, čime se dobiva svjetlosni potpis koji je i vizualno i tehnološki napredan.

Kako bi se osigurala optimalna zaštita, osobito u gradskom okruženju novi C4 Cactus opremljen je zaštitnim oblogama za blatobrane i na donjem dijelu karoserije, kao i novim istančanim elementima Airbump® na donjem dijelu vrata, koja u cijelosti opasavaju karoseriju nastavno na zaštitne obloge donjeg dijela karoserije, zbog čega je taj model najzaštićenija limuzina u segmentu kompaktnih limuzina.

Izvana novi C4 Cactus igra na kartu personalizacije i elegancije uz ukupno 31 kombinaciju vanjskog izgleda. Paleta od devet boja karoserije ističe njegovu osobnost nijansama koje su bezvremenske (bijela Banquise, crna Obsidien, siva Platinium i siva Acier), svježe (crvena Aden, maslinastosmeđa Olive Brown) ili profinjene (plava Emeraude Blue, bijela Perle Nacré, ljubičasta Deep Purple).

U unutrašnjosti novi C4 Cactus ističe se udobnošću i putnicima pruža istinsko utočište kakvo je nekad karakteriziralo sve Citroëne. Programom Citroën Advanced Comfort®, novi C4 Cactus prvi put u Europi uvodi ovjese s progresivnim hidrauličnim jastucima™ (Progressive Hydraulic Cushions™ -PHC) kojima se uvelike omogućuje dojam letećeg tepiha i prvi put u svijetu predstavlja sjedala Advanced Comfort. Novi C4 Cactus putnicima pruža optimiranu izolaciju ceste: smanjena je buka u vožnji i znatno je poboljšana izolacija bloka motora i podnice.

Svi putnici mogu uživati u ugodnom doživljaju zadovoljstva i prostranosti zahvaljujući panoramskom staklenom krovu s visokom termičkom zaštitom. Novi C4 Cactus svojom jedinstvenom osobnošću postaje iznimno udobna limuzina.

U ponudi je s tri razine opremljenosti: Live, Feel i Shine i s cijenom već od 110.900 kn.