Nova Alfa Romeo Giulietta

Foto: Alfa Romeo

Uz redizajniranu Giuliettu stigli su, uz pregršt novosti u unutrašnjosti automobila, nova paleta boja, oprema te dizajn prednjeg kraja ukrašenog elegantnom rešetkom, koji sada podsjeća na nadolazeću Giuliu.

Dosadašnji, najtraženiji paket Quadrifoglio verde (QV-Line), koji je bio motoriziran s 1.6 JTD od 120 KS i mogao se kupiti samo s lagera (od unaprijed naručenih i definiranih vozila), sada ima naziv Super Sportiva.

Navedena verzija modela je identična po bogatstvu sportskih detalja i s identičnim motorom 1.6 JTD 120 KS, kao do sada. Dodatak je da se sada može naručivati bez limita, dakle ne samo s lagera nego i po željama kupaca uz specifikaciju boje i opreme, bez ograničenja. Najvažnija stvar – cijena je ostala identična dosadašnjoj, za ovaj najatraktivniji paket i ponudu kod Giuliette! Automatski mjenjač s dvostrukom spojkom, popularni TCT (Twin Clutch Transmission) sa 6 stupnjeva prijenosa, sada je dostupan uz gore navedenu motorizaciju (do sada je bio vezan za motore 2.0 JTD 175 KS i 1.4 TB 170 KS) te proširuje ponudu Giuliette i u ovaj zahtjevni segment kupaca.

Cijene kreću od 172.237 kn pa sve do 242.592 kn za verziju Veloce s 240 KS.

VIDEO

CJENIK