Nokian je najbolji proizvođač guma prema anketi potrošača

Foto: Nokian Tyres

Tvrtka Nokian Tyres dobila je nagradu „Izbor kupaca za 2018.“ prema ocjenama zadovoljstva potrošača njemačkog poslovnog časopisa „Focus Money”. Anketa koja ispituje koji su brendovi posebno popularni u očima potrošača provedena je diljem Njemačke.

U anketi je od lipnja 2017. do svibnja 2018. godine analizirano ukupno 53 milijuna spominjanja u društvenim medijima i 350 milijuna online izvora 3000 brendova iz 146 različitih industrija. Procjenjivane su online izjave o cijenama, usluzi, kvaliteti i ukupnom imidžu kompanija.

Tvrtka Nokian Tyres dobila je maksimalnih 100 bodova, rangirajući se time kao prva u kategoriji gumarske industrije. Bila je uvjerljiva zbog pružanja najboljeg odnosa cijene i kvalitete te zbog lakoće servisiranja. Prema rezultatima ankete, potrošači također cijene kvalitetu proizvoda, a naročito imidž samog brenda.

Drago nam je što smo osvojili nagradu za Izbor kupaca za 2018. godinu, izjavio je Hanu Litsola, generalni direktor Nokian Tyres za Europu. Nagrada je zasnovana na mišljenju potrošača i pokazuje da zadovoljni vozači primijećuju i cijene našu sposobnost te posvećenost pružanju kvalitetnih proizvoda i najvišeg nivoa usluge. U tome je naša snaga, koju želimo nastaviti dokazivati i u budućnosti.