Nissanovi veseli dani

Foto: Nissan

Povjerite svoj automobil stručnjacima u ovlaštenom Nissan servisu i nastavite uživati u bezbrižnoj vožnji.

Svjesni da redovito održavanje i pravilna priprema vozila direktno utječu na sigurnost putnika u vozilu, Nissan svim svojim kupcima za vrijeme Nissanovih veselih dana od  21. do 26. svibnja 2018., osigurava kontrolni pregled vozila za 1,00 kn, popust na rezervne dijelove, rad i dodatnu opremu te mogućnost sudjelovanja u nagradnom natječaju i osvajanje besplatnog održavanja vozila.

Posebno obučeni Nissanovi ovlašteni serviseri, opremljeni svim potrebnim alatima za optimalno održavanje Nissanovih vozila, pregledat će svako vozilo u  45 kontrolne  točke za 1,00 kn, dijagnosticirati stanje automobila i procjenu mogućih popravaka.
U slučaju potrebe za zamjenom pojedinog istrošenog dijela, u navedenoj servisnoj akciji nude 15% popusta na rezervne dijelove i rad.  Originalni Nissanovi dijelovi, proizvedeni sukladno rigoroznim standardima kvalitete i testirani u ekstremnim uvjetima, dugotrajno čuvaju  performanse Nissanovih vozila.

Osim toga, za svaku stranku koja obavi kontrolni pregled vozila za vrijeme Nissanovih veselih dana, Nissan osigurava besplatnu pomoć na cesti, 20% popusta na dodatnu opremu i mogućnost sudjelovanja u nagradnom natječaju u kojem će najkreativnije odgovore nagraditi s Nissanovim besplatnim održavanjem vozila. Pravila nagradnog natječaja dostupna su na www.nissan.hr