Na kioske stigao novi magazin Quattroruote

Foto: QR

Najpoznatija talijanska i jedna od vodećih europskih „autonovina“ napokon je dobila svoje hrvatsko izdanje. U West Gateu je održana promocija prvog broja novog automotomagazina u Hrvata!

S ovim talijanskim magazinom mnogi su odrastali, učili o automobilima i motociklima. Nekada se i u Trst išlo upravo po primjerak friško-tiskanog magazina o šarolikom svijetu na četirima kotačima. U hrvatskoj redakciji Quattroruotea su ponosni time da su upravo tu povijest, strast i ljubav prema tim čudnovatim „napravama“ na kotačima napokon doveli na hrvatsko tlo. Promocija i proslava izlaska prvog broja održana je u Shopping Cityju West Gate pored Zagreba, a posebna gošća i kuma projekta postala je poznata pjevačica Neda Ukraden.

Na svim kioscima od 11. prosinca možete se upustiti u jedan novi svijet automobila, motocikala, hedonizma i svega onog lijepog što život nudi. Napokon smo dočekali da i Hrvati na svojem jeziku mogu uživati u spektakularnim reportažama, testovima najpoznatijih talijanskih i svjetskih automobila, pričama o sportu, nautici, lifestyleu…

Izabrana ekipa novinara, kako domaćih, tako i stranih iskusnih stručnjaka i testnih vozača, dobro poznatih na europskim i našim prostorima, donosit će svakog mjeseca najnovije vijesti iz autoindustrije, voziti i testirati za sve nove automobile na tržištu. Također, pratit će i sve „vruće“ i zanimljive teme vezane uz vozila na četirima kotačima.

Naravno, naći će se tu i mjesta za putopise i egzotične teme iz pera pustolova Robba Pritcharda, o kojima mi u Hrvatskoj možemo samo sanjati, a o stalnoj rubrici o nautici će brinuti „stari morski vuk“ Vedran Rožić. Dakako, nikako neće se zakinuti ni štovatelje dvaju kotača, koji će biti “svoji na svome“ u motociklističkom podmagazinu Moto powered by DueRuote. Osim biranih pera koja pišu za magazin Quattroruote, ponosni su na suradnju s čuvenim dizajnerom Georgom Gedlom, čije će crteže ubuduće redovito objavljivati. No ni to nije sve. Vrijeme je darivanja, Božić je pred vratima te u prvome broju magazin daruje vrijedan poklon sponzora, tvrtke Sonax Hrvatska. Pored toga, najnovije vijesti, zanimljive teme, testove i izvještaje s domaćih i stranih prezentacija može se pratiti svakodnevno na web-portalu quattroruote.hr

Mato Pavličević, izdavač: Od 1956. Quattroruote je referenca za talijanske vozače, a generacije zaljubljenika u dva i četiri kotača su i u našim krajevima odrastale ne samo uz taj magazin, već i druga izdanja nakladničke kuće Domus Editoriale iz Milana, posebice DueRuote, TuttoTrasporti i Ruoteclassiche. Razlog tome je jasan – zbog neovisnih, autoritativnih i detaljnih informacija koje usmjeravaju kupce prema izboru automobila, ali i zadovoljavaju vječnu znatiželju entuzijasta koji o njima sanjaju.