MOOVE ON – Mobility solutions

Foto: Grand Automotive

Pretplata za pristup internetu? Pretplata za pametni telefon? Pretplata za omiljene serije i filmove? Pretplata za nov i siguran automobil? Naravno. MOOVE ON nudi pretplatnicima priliku voziti potpuno nov, moderan i siguran automobil bez brige oko održavanja, registracije i osiguranja!

U mjesečnu pretplatu uključeno je sve vezano za korištenje automobila, od redovnog i proširenog održavanja vozila do osiguranja vozila i brige o gumama. Sve usluge na jednom mjestu. MOOVE ON pretplatniku ostaje samo bez brige koristiti se vozilom. Sve troškove usluga korištenja automobila pretplatnik dobiva na jednom mjesečnom računu, a troškovi su ravnomjerno raspoređeni na mjesečne rate tijekom trajanja najma.

Ugovaranje pretplate na odabrani automobil je jednostavno i brzo. MOOVE ON preuzima rizike financiranja, za pretplatnike traži najbolja i najpovoljnija rješenja što se tiče osiguranja i održavanja vozila. Pretplate su jednostavne, inovativne i sigurne te su prilagođene pojedincima, obiteljima i tvrtkama. MOOVE ON želi aktivno sudjelovati u dinamičnim promjenama na automobilskom tržištu te biti lider na hrvatskom tržištu pretplate na vozila  što se tiče inovacija i kvalitete usluga.  Pozitivan doprinos mobilnosti na hrvatskim cestama, pomlađivanje voznog parka u Hrvatskoj, poticanje ekoloških tema kao i unapređenje sigurnosti u prometu ciljevi su njegova poslovanja.

MOOVE ON je dio Grand Automotive grupe, jedne od vodećih automobilskih grupacija u Hrvatskoj i regiji. Grand Automotive grupa je na hrvatskom tržištu, između ostalog, i uvoznik za brendove Hyundai, Ford i Infiniti. Znanje i iskustvo grupe, od prodaje i servisiranja novih i korištenih vozila kroz vlastitu prodajno-servisnu mrežu te mrežu partnera u cijeloj Hrvatskoj pa do iskustva  upravljanja flotama, MOOVE ON korisnicima je stavljeno na raspolaganje.

MOOVE ON kao dio grupe želi svojim korisnicima osigurati najbolje dostupne uvjete nabave, financiranja, osiguranja i održavanja vozila. Više informacija o MOOVE ON uslugama može se pronaći na: www.mooveon.hr