MG Motor u Hrvatskoj

Foto: Grand Auto

U Rovinju se 09. i 10. lipnja održao MG Motor Press Launch event kojeg su predstavili članovi tima Grand Automotive Adriatic.

Nakon gotovo dva desetljeća, marka MG vratila se u Hrvatsku. Nenad Pleteš, direktor marke MG Motor predstavio je ambiciozan plan uvođenja branda MG Motor na tržište Adriatic regije u 2022. – otvaranje 20 prodajno-servisnih centara do kraja godine.

U 2023. godini, plan je povećati broj prodajno-servisnih mreža na 40. Početak prodaje vozila za tržište Hrvatske i Srbije planiran je 1. srpnja 2022., a za tržišta Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Albanije je 1. rujna 2022.

Mario Rob, direktor prodaje i prodajne mreže MG Motor Adriatic prezentirao je MG Motor modele te pokazao kako će atraktivna ponuda MG Motor vozila obogatiti cjelokupnu automobilsku ponudu na Adriatic tržištu s modelima poput prvog električnog karavanskog modela MG 5, B-SUV modela MG ZS u benzinskoj i električnoj izvedbi, C-SUV modela MG EHS u plug-in hybrid varijanti i električnog SUV-a MG Marvel R.

Grand Automotive Adriatic d.o.o. je zastupnik za marku vozila MG Motor na području regije Adriatic koji podrazumijeva sljedeće zemlje: Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju i Albaniju.