Maserati ponovno u Hrvatskoj!

Foto: kojiauto.hr / Maserati

Nakon nekoliko godina pauze, zagrebački Autocommerce, uvoznik za FCA grupu ponovno je pokrenuo službenu prodaju ekskluzivne marke Maserati za hrvatsko tržište.

Legendardna tvrtka iz Modene u ponudi trenutno ima četiri modela: četverovratnu lukuznu limuzinu Quattroporte, broj manji Ghibli koji je ujedno i najprodavaniji model trenutno, GranTurismo – pravi coupe s četiri sjedala te najnoviji Levante, prvi Maseratijev iskorak u luksuzni SUV segment.

Bez obzira koji vam se model iz Maseratijeve palete sviđao, riječ je o vrhunskim vozilima s nasljeđem kojim se malo koji brend može pohvaliti. Imidž i prestiž koje sa sobom nosi Neptunov trozubac na nosu zbog duljine tradicije utrkivanja, svrstavaju ga u rang s Aston Martinom, Bentleyem i Bugattijem, od onih koji su danas još uvijek aktualni. I Porsche i Ferrari došli su tek puno kasnije na scenu Grand Prix utrka.

U salonu na adresi Kovinska 22 na zagrebačkom Jankomiru trenutno se mogu razgledati Ghibli i Levante. Početna cijena za Ghibli kreće od 672.000 za dizelsku izvedbu od 275 KS, dok Levante s istim motorom košta od 757.447 kn pa naviše. Naravno, ovo su samo cijene za početne modele, konačna cijena ovisi i odabranom paketu opreme i vašim osobnim željama za personalizaciju, koje su gotovo neograničene.