Land Rover dječja kolica

Foto: Land Rover/iCandy

Land Rover i tvrtka iCandy predstavili su u Franfurtu iCandy Peach All-Terrain Special Edition dječja kolica za avanturistički nastrojene roditelje, kombinirajući najbolje od britanskog dizajna i terenskih sposobnosti Land Rovera.

Prva dječja kolica, s kotačima koji podnose sve podloge predstavljaju počast Land Roverovim sposobnostima uz dizajnerske vještine, tehničke inovacije i kvalitetu dviju uspješnih britanskih brandova.

icandy_land_rover_djecja kolica

Uzbuđeni smo što surađujemo s tako velikim britanskim robnim markama. Uz savršenu kombinaciju dizajna i funkcionalnosti, ova upečatljiva dječja kolica nude jedinstvenu priliku doživjeti suštinu marke Land Rover iz prve ruke, kako u smislu funkcionalnosti, tako i stila. – izjavila je Lindsey Weaver, direktorica prodaje i licenciranja za Jaguar Land Rover.

Bradley Appel, glavni izvršni direktor tvrtke iCandy smatra da je svaki aspekt kolica pomno razmatran, s posebnim naglaskom na detalje i glatku vožnju po različitim terenima, za razliku od drugih kolica koja su trenutno dostupna na tržištu.


Za prvo predstavljanje, iCandy i Land Rover odabrali su sajam automobila u Frankfurtu, odnosno prije nego ga izlože na sajmu „Dijete i mladi“ u Kölnu.
Ovo posebno izdanje dječjih kolica bit će dostupno od proljeća 2018. Očekivana prodajna cijena je oko 1500 GBP.