Koji auto? i Kompas vode vas u Ženevu!

Najpoznatiji i najvažniji europski salon automobila u Ženevi za desetak dana otvorit će svoja vrata, po 87. put u svojoj povijesti. Mi ćemo naravno biti prisutni na novinarskim danima kako bi vas mogli izvijestiti o svim novitetima koje ćemo tamo vidjeti.

Bogato i neutralno švicarsko tržište uvijek je bilo izuzetno važno za sve izlagače pa tako za razliku od Pariza, gdje glavnu riječ vode francuski proizvođači i Frankfurta gdje su u prvom planu njemački proizvođači, u Ženevu dolaze apsolutno svi. Posebnu draž Ženevskom salonu svakako daju brojni izlagači najegzotičnijih modela pa tamo na jednom mjestu možete vidjeti Pagani, Koenigsegg, Bugatti, McLaren, Zenvo, Gumpert, Spyker, Aston Martin, Bentley, Rolls Royce, Ferrari, Maserati, Morgan, Porsche, Alpina, Ruf, Gemballa, Brabus, Pinifarina, ItalDesign… Ukratko, ako volite automobile, nema boljeg mjesta da ih sve vidite na jednom mjestu.

Za naše smo čitatelje u suradnji s turističkom agencijom Kompas osigurali dva paket aranžmana avionom, kako bi se i vi iz prve ruke uvjerili zašto smatramo Ženevski salon automobila najboljim na svijetu. O svemu ćemo vas uskoro detaljno obavijestiti, a do tada klikom na banner saznajte više o samom putovanju i pratite nas na našoj Facebook stranici.

motor-show-geneva2

Ukoliko želite odmah osigurati svoje mjesto u Ženevi, priuštite si jednodnevni paket aranžman koji vam osigurava mjesto na posebnom charter letu 10.3. (petak) za Ženevu. U cijenu su uračunate sve pristojbe i karta za auto salon.