KIA te vodi u Australiju!

Teniski grand slam turnir Australian Open, koji spada među najvažnije teniske turnire na svijetu, svake godine se odvija zadnja dva tjedna u siječnju u Melbourneu.

Još od 1905. godine je Australian Open jedan od četiri grand slam turnira među koje također spadaju Roland Garros, Wimbledon i US Open.
KIA, koja je glavni pokrovitelj turnira od 2002. godine, nakon završetka nagradne igre „KIA te vodi u Australiju“ će 8. prosinca izvući dobitnika/cu, koji će sa sobom u zemlju klokana povesti još jednu osobu po svom izboru. Sretnici će iz zime otputovati na australsko sunce i u legendarnoj Rod Laver Areni u Melbournu uživo pratiti najbolje tenisače svijeta.

kia-australian-openNakon online prijave na visit.kia.hr ili www.kia.hr/test_drive i obavljene vožnje jednog KIA modela, uz malo sreće stranka može osvojiti nezaboravni izlet. Glavna nagrada je putovanje u Australiju za dvije osobe. Nagrada uključuje i 3 noćenja za dvije osobe u hotelu, ulaznice i prijem na polufinalnom dvoboju te razgledavanje Melbournea. Nagradni izlet predviđen je krajem siječnja 2017. – na vrhuncu australske ljetne sezone. Sve što avanturisti trebaju napraviti je prijaviti se putem interneta na testnu vožnju i testirati željenu Kiju. Nagradna igra traje do 6. 12. 2016. Termin putovanja je unaprijed određen i nije ga moguće promijeniti.

Detaljnije informacije o nagradnoj igri nalaze se na internet stranici organizatora nagradne igre: visit.kia.hr, odnosno u KIA salonima.