Karma, mnogo više od drona

Foto: GoPro

GoPro Karma dron i pripadajući sustav za snimanje video zapisa od nedavno je dostupan na hrvatskom tržištu putem GoPro autoriziranih partnera u Hrvatskoj.

Sustav Karma utjelovljuje kompaktni dizajn koji stane u malu prijenosnu torbu te osim drona uključuje držač za stabilizaciju slike koji se može koristiti ručno, montiran na vozilo ili opremu, što ga čini jednostavnim za snimanje fluidnih, stabiliziranih videozapisa tijekom svih aktivnosti. U prijenosnoj torbi sa sustavom Karma isporučuje se stabilizator slike za snimanje video zapisa iz zraka, iz ruke ili s nekog od dodataka i to u kvaliteti vrhunske filmske produkcije, a preporučena cijena iznosi 7.799,00 HRK. Uz iznimnu jednostavnost, dron Karma i pripadajuću opremu za snimanje mogu koristiti i početnici.

Jon_Weiand_GoPro_Karma_01Jedan od ključnih dodataka u sustavu Karma je produžni kabel za držač Karma Grip, koji je na tržištu dostupan od početka svibnja. Zahvaljujući ovom produžnom kablu, iskustvo korištenja iz ruke ili s nekog od dodataka bit će još ugodnije i jednostavnije. Primjerice, u šetnji prirodom, baterija i tijelo držača jednostavno se mogu odložiti u prijenosnu torbu, dok je kamera priključena na naramenicu na ruksaku te povezana produžnim kablom i istovremeno snima impresivne i iznimno stabilne snimke.

Nick_Keating_Gavin_Schuck_G0024279_master

Karma je jednostavna za korištenje u usporedbi s bilo kojim drugim dronom na tržištu:

  • Kompaktan i sklopiv, cjelokupni sustav može se pohraniti u atraktivnu prijenosnu torbu, toliko ugodnu za nošenje tijekom svih aktivnosti, da će korisnik zaboraviti da je ima na leđima
  • Kontroler u stilu igraćeg kontrolera, u kojem se nalazi integriran dodirni ekran, jednostavan je za korištenje, zabavan, brz te prilikom korištenja nema potrebe za pametnim telefonom ili tabletom za pregled snimke s kamere drona.
  • Stabilizator kamere u tri osi može se ukloniti s drona i priključiti na držač Karma Grip, čime je omogućeno ultraglatko i fluidno snimanje iz ruke ili s nekog od dodataka.

Karma je dostupna u sljedećim paketima:

  • Sustav Karma bez kamere GoPro, po maloprodajnoj cijeni od 7.799,00 HRK
  • Sustav Karma s uključenom kamerom HERO5 Black, po maloprodajnoj cijeni od 10.999.00 HRK

Više informacija o sustavu Karma potražite OVDJE