Još tri dana do Zagreb auto show-a

ZAGREB AUTO SHOW 2016 Powered by INA CLASS

Još nas samo tri dana dijeli od nadolazećeg Zagreb Auto Show-a gdje će posjetitelji moći pogledati omiljene brendove vozila u premijernim izdanjima, od kojih će mnoga biti prva pokazivanja odmah nakon Salona u Ženevi.

Nacionalna dragocjenost Zagreb Auto Show međunarodno je priznati događaj od posebnog društvenog i medijskog značenja za Republiku Hrvatsku, sajam koji se brižljivo priprema s puno strasti i ljubavi, njeguje i kontinuirano poboljšava svakim novim izdanjem, miljenik medija, Salon kojeg izlagači prihvaćaju i u potpunosti podržavaju, a posjetitelji obožavaju i s nestrpljenjem očekuju. Od 1996. godine član je elitne svjetske obitelji salona automobila OICA, Međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila.

Nastupa ukupno 440 izlagača iz 33 zemlje na 70.000 m2. Ukupno ima 70 premijera, od čega četiri svjetske vicepremijere i 34 hrvatske premijere automobila te dva koncepta – Audi e-tron quattro concept i Mazda Koeru koncept SUV.

I gospodarska vozila će imati svoje premijere – 4 svjetske, 1 svjetska vicepremijera, 3 europske vicepremijere i 2 hrvatske premijere. Za ljubitelje motora bit će 22 hrvatske premijere. Prvi put na Salonu automobila prisutna su dva hrvatska proizvođača električnih vozila i skutera.

DUGI PETAK HUMANO SRCE ZAGREB AUTO SHOW-a

U petak, 8. travnja radno vrijeme Salona je produljeno do 23,00 sata. Istu večer će se održat humanitarni koncert gdje će sav prihod od prodanih ulaznica u razdoblju od 19.00 – 22.30 sati biti darovan KBC-u Sveti Duh, Klinici za ginekologiju, za kupnju specijalnog nastavka za ultrazvučnu sondu. Nastupaju Natali Dizdar, Dj Akademija i ostali izvođači.

ZAGREB AUTO SHOW pruža potporu oboljelima od epilepsije obilježavanjem Ljubičastog dana, svečanim defileom oldtimer vozila i  bikera od Trga bana Josipa Jelačića do Zagrebačkog velesajma, 09. travnja u 10,30 sati.

Očekuje vas šest dana zabave i adrenalina: PIT Stop na Trgu bana Josipa Jelačića, Kvartoteka, Izbor zvijezde Salona, Auto Moto Forum, Karting utrke u paviljonu 35, susreti Bikera i Moto Alka, DJ Akademija, Crazy Cars – kaskaderski auto-moto show, Harley Show, Old Timer Show, Automodeli na daljinsko upravljanje: izložba i utrke, Izložba maketa željeznica te malih modela automobila, FSB racing team – Mladi & inovativni studenti Fakulteta strojarstva i brodogradnje predstavljaju svoje bolide i ostalih događanja.

BOGATA NAGRADNA IGRA – FREE WI-FI ZONE

I ove godine pripremili su bogatu nagradnu igru koja će sigurno oduševiti sretne dobitnike, jer je glavna nagrada Volkswagen up!.

Tijekom trajanja Zagreb Auto Show-a, Zagrebački velesajam s partnerom tvrtkom VipNet omogućit će u WI-FI FREE ZONAMA korištenje bežičnog pristupa Internetu za posjetitelje.

U pretprodaji ulaznice se mogu kupiti na većini benzinskih postaja INA – Industrija nafte d.d. u Zagrebu.


Više informacija potražite na stranicama Zagrebačkog velesajma