Još 32 dana do Zagreb Auto Show-a!

Foto: kojiauto.hr

Danas je u prostorijama Zagrebačkog Velesajma održana najavna konferencija za novinare Zagrebačkog Auto Show-a. Međunarodni salon automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije s OICA standardnom kvalitete, ponovno će otvoriti svoja vrata od 10. do 15. travnja ove godine.

Kao što je poznato, Zagreb Auto Show najposjećeniji je i najatraktivniji sajam Zagrebačkog velesajma i kao projekt nacionalne važnosti uživa punu potporu Grada Zagreba i gradonačelnika Milana Bandića. Uz to, na današnjoj je konferenciji gospodin Niko Dalić, član uprave INA-e potpisao sporazum o glavnom sponzorstvu ZAS-a.

Više od 400 izlagača ispunit će 14 paviljona i otvoreni prostor ukupne površine 70.000 m2, a od izlagača možemo spomenuti brendove poput Bentleya, BMW-a, Citroëna, Dacie, Forda, Hyundaia, Infinitija, Lamborghinija, Lexusa, Mazde, Mercedesa, Minija, Mitsubishija, Porschea, Subarua, Škode, Toyote, VW-a i brojnih drugih.

Press i VIP dan ovogodišnjeg Auto Showa održat će se u utorak 10.4. od 08:00 do 15:00 sati, a i naš portal će tradicionalno biti prisutan na ovogodišnjem ZAS-u sa svojim štandom.