Hyundai SUV(isla) ponuda financiranja

Foto: Hyundai

Hyundai je za kupce na hrvatskom tržištu pripremio SUV(islu) ponudu financiranja za najprodavanije SUV modele Hyundai Konu, Hyundai Tucson i Hyundai Santa Fe, od sada na mjesečne rate i bez troškova obrade!
  • Hyundai Kona, dobitnica BEST BUY i mnogih drugih nagrada, oduševit će vas dizajnom i lakoćom vožnje, ali i mjesečnom ratom od 1.104 kune.
  • Hyundai Tucson, najprodavaniji Hyundai SUV u Europi i prvak sportske elegancije, može biti vaš uz ratu od 1.884 kune mjesečno.
  • Za one koji traže prostran obiteljski premium SUV, koji svojim performansama oduševljava i najzahtjevnije, tu je Hyundai Santa Fe za 3.691 kunu mjesečno.

Promocija traje u svim ovlaštenim Hyundai prodajnim centrima u Hrvatskoj gdje možete provjeriti detalje ponude.

Akcija obuhvaća financiranje putem operativnog leasinga u suradnji s Erste&Steiermärkische S-Leasing d.o.o. Trajanje leasing ugovora iznosi 60 mjeseci uz 10% akontacije, bez troškova obrade i uz ugovoreni ostatak vrijednosti. Mjesečni obroci uključuju PDV i izraženi su u HRK. Ugovor se sklapa u valuti EUR, obračunato po prodajnom tečaju Erste&Steiermärkische Bank d.d. Maksimalna kilometraža iznosi 10.000 km/godišnje.

Ponuda vrijedi isključivo za privatne kupce, male i srednje poduzetnike.