Hyundai na Zagreb Auto Show-u

Foto: Hyundai / kojiauto.hr

Hyundai Hrvatska, generalni distributer za Hyundai vozila u Republici Hrvatskoj, predstavio je brand Hyundai i cjelokupnu ponudu na hrvatskom tržištu, u Paviljonu 9, u sklopu Zagrebačkog Auto Showa.

Hyundai KONA proglašena je BEST BUY Zvijezdom Salona ovogodišnjeg Zagreb Auto Show-a. Svečani izbor Zvijezde Salona održan je 12.04.2018. u Kongresnom centru Zagrebačkog Velesajma.

Zahvaljujemo cijenjenim kolegama auto novinarima na dodijeljenom priznanju za Best Buy Star za Hyundai Konu. Nakon uspješnog lansiranja Hyundai Kone na hrvatskom tržištu krajem 2017. godine, u istom tonu nastavljamo i u 2018. godini. A uskoro u Hrvatskoj očekujemo i Konu u električnoj te dizelskoj izvedbi”, izjavio je Domagoj Burić, Direktor Marke Hyundai Hrvatska.

Hyundai Kona je lifestyle SUV s mogućnošću pogona 4×4, mnogobrojnim kombinacijama personalizacije interijera, a tu je i vrhunski Hyundai SmartSense sustav napredne pomoći za vozača. KONA je vodeća u segmentu najnovijih sigurnosnih tehnologija koje su osmišljene da vozačima pruže veću sigurnost i pouzdanost u vožnji. Od automatskog kočenja za izbjegavanje sudara (FCA) do detekcije vozila u mrtvom kutu (BCW), KONA vas može upozoriti na potencijalne opasnosti za vrijeme vožnje. A tu je i Hyundai petogodišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže. Hyundai Kona zaista predstavlja najbolju vrijednost za uloženi novac. Još jednom pozivamo sve posjetitelje Zagreb Auto Show-a da nas posjete u paviljonu 9 te da osim Kone upoznaju i ostale Hyundai modele, dodala je Lina Dujić, Voditeljica marketinga Hyundai Hrvatska.

Hrvatske premijere

Nova Kona Electric, stigla je ravno iz Geneve. Prvi potpuno električni B-SUV u Europi, uspješno kombinira dva najveća trenda autoindustrije: elekrični pogon i atraktivan SUV izgled. Kona Electric je automobil bez kompromisa, s dosegom od 482 km i ubrzanjem od 0-100 km/h za svega 7,6 sekundi. Bit će dostupna u dvije izvedbe, s jačom i slabijom baterijom, a koju god odaberete, isporučuje 395 Nm okretnog momenta. Uz brzi punjač, 80% baterije može se napuniti za 54 minute. Na hrvatskom tržištu Kona Electric očekuje se do kraja godine.

Osim Kone Electric, Hyundai je premijerno predstavio i i30 Fastback, novog člana obitelji i30 te pravog “game-changera”. i30 Fastback prvi je coupe s pet vrata u kompaktnom segmentu. Karakteriziraju ga produžene sportske linije i snažan stav, a dinamičan sportski izgled coupea postignut je elegantnim kosim krovnim linijama, dugim poklopcem motora, spuštenim krovom i užom kabinom. Za sve one kojima su važni detalji, stil, sportski izgled, ali i vrhunske performanse, dostupan je već od 129.990 kuna, u bogatom paketu opreme Trend.

Hyundai je službeni sponzor FIFA Svjetskog nogometnog prvenstva™

Hyundai, kao službeni sponzor FIFA Svjetskog nogometnog prvenstva™, slavi strast za nogometom, uz odličnu GO! Limitiranu seriju. Hyundai i10, i20 i i30 GO! dostupni su uz 10.000 kuna uštede. Iskazana ušteda od 10.000 kuna odnosi se na model Hyundai i30 GO! 1.4i 100 KS, koji je u akciji dostupan već od 119.990 kuna.

U odličnom paketu opreme GO! izdvajamo vrhunsku pasivnu i aktivnu razinu sigurnosti (6 zračnih jastuka, LKAS, FCWS, DAA, HBA), kameru za vožnju unatrag, automatski dvozonski klima uređaj, tempomat, svjetla za maglu, audio uređaj s LCD ekranom u boji osjetljivim na dodir, bluetooth, kolo upravljača i ručicu mjenjača presvučene kožom, 16” aluminijske naplatke, kućište vanjskih retrovizora u crnoj boji visokog sjaja, dodatno zatamnjena stražnja stakla, električno podesive, grijane i preklopive vanjske retrovizore te još mnogo toga.

Hyundai nastavlja suradnju s FIFA-om i u Rusiji, a mi smo sretni što naša reprezentacija ima velike izglede napraviti dobar rezultat. U sklopu sponzorstva mi ćemo na Zagreb Auto Showu svaki dan podijeliti paket karata za utakmice Hrvatske nogometne reprezentacije, pa pozivamo sve nogometne fanove da nam se priključe u nagradnom natječaju, koji će se održati kod nas u paviljonu 9“, izjavio je Domagoj Burić, Direktor Marke Hyundai Hrvatska.