Hyundai na Paris Motor Show-u 2018.

Foto: Hyundai

Hyundai je na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu izložio najnovije modele pod konceptom Hyundai Motor Studio Paris, koji se sastoji od tri zone – Budućnost mobilnosti, Visoke performanse i Dizajn.

Hyundai u Parizu ima svjetsku premijeru novog i30 Fastback N-a, drugog europskog Hyundaijevog modela visokih performansi. Kombinirajući sofisticiran i elegantan dizajn s dokazanim pogonskim sustavom, i30 Fastback N je prvi peterovratni sportski coupe u C segmentu.

U Parizu je premijerno predstavljena i nova N Opcija za model i30 N, uz novi sportski izgled i mogućnosti individualizacije performansi za vlasnike Hyundai automobila. Zajedno s i30 N Line paketima opreme, N Opcija proširuje ponudu korisnicima koji žele nadograditi svoj i30 model s više stila i performansi.

Pokazujući pionirski duh na području mobilnosti u budućnosti, Hyundai će predstaviti potpuno novu Hyundai Konu Electric i pogon na vodikove ćelije NEXO.

Na ovogodišnjem pariškom salonu automobila pokazat ćemo budućnost brenda Hyundai temeljenu na tri osnovna stupa – povjerenje i dizajn, napredak i performanse. S našim N modelima počeli smo stvarati emocionalnu vrijednost za naš brand i proširujemo raspon modela visokih performansi s i30 Fastback N, kaže Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product, Hyundai Motor Europe.

Osim toga, želimo naglasiti našu vodeću poziciju u električnoj mobilnosti i alternativnim pogonima, našom jakom gamom ekoloških vozila – potpuno novom Konom Electric i NEXO-om, kojom je mobilnost budućnosti već sada dostupna Hyundai korisnicima.

Novi koncept informiranja novinara

Umjesto tradicionalne konferencije za novinare, Hyundai je ponudio ekskluzivne razgovore s top menadžerima tvrtke na Paris Motor Show-u 2018. godine. Tako je pružio dublji uvid u smjer i strategiju na području dizajna, napretka i performansi. U osobnim razgovorima, Hyundaijevi stručnjaci su objasnili kako se Hyundai pretvara u dizajnerski atraktivnog proizvođača s najvišim zahtjevima u u smislu ekologije i visokih performansi.

„Le Fil Rouge“ – Hyundaijev smjer dizajna u budućnosti

Konceptni automobil „Le Fil Rouge“, nagovještava smjer dizajna Hyundaijevih modela automobila u budućnosti. Baš kao što su Intrado i FE Fuel Cell Concept već dali jasnu najavu o budućim modelima Kone i NEXO-a, i „Le Fil Rouge“, predstavlja najnovije dizajnerske smjernice Hyundaija. Tema sportske senzualnosti bit će utkana u sve buduće Hyundai modele, od sedana do SUV-ova.