Hyundai ljetna servisna akcija

Foto: Hyundai

U razdoblju od 15.07.2018. do 15.08.2018. svi vlasnici Hyundai vozila mogu ostvariti uštede kroz posebne pogodnosti Hyundai ljetne servisne akcije u ovlaštenoj Hyundai servisnoj mreži u Hrvatskoj.

Najbolji dijelovi su Hyundai originalni dijelovi – na koje ostvarujete 20% popusta*, za vozila starija od 5 godina, a uz čišćenje klima uređaja ostvarujete 20% popusta na filter klime.

Popust se odnosi samo na originalne Hyundai dijelove koji se koriste prilikom redovnog održavanja vozila (npr. filteri, kočioni sistem, razvod paljenja, žaruljice, svjećice, grijači) te isključuje karoserijske dijelove i vjetrobranska stakla.)

Pozivaju se svi vlasnici Hyundai vozila da posjete svog ovlaštenog Hyundai servisnog partnera i iskoriste pogodnosti tijekom proljetne servisne akcije.

*20% popusta odnosi se na originalne dijelove koji se ugrađuju kroz redovne servise za Hyundai vozila starija od 5 godina.

Više informacija o akcijskim uvjetima i ovlaštenoj Hyundai servisnoj mreži dostupno je na službenoj web stranici hyundai.hr