Hyundai i10 ponovno najbolji

What Car? - Najbolji gradski auto 2017

Većina izbora automobila godine odnosi se samo na modele koji su predstavljeni tijekom godine ili će tek stići na tržište. No, specifičnost prestižnog What Car? izbora je da neki automobil može u svojoj kategoriji pobjeđivati sve dok se ne pojavi neki model koji će ga svrgnuti s trona.

Tako je Hyundai i10 ove godine po treći put zaredom osvojio nagradu za najbolji gradski auto! Poput svojih konkurenata u ovogodišnjem izboru (Suzuki Celerio i Škoda Citigo), i10 pokriva sve osnove. Jeftin je za kupnju i održavanje, udoban i lagan za vožnju gradom. No, uz sve navedeno nudi i luksuz kakav se rijetko viđa u ovoj kategoriji, uz petogodišnje jamstvo.

hyundai_i10_whatcar_award_2017_najbolji_gradski_auto_1

Hyundai i10 djeluje kao auto iz klase više, nudi najveću prostranost, najljepši interijer i najuglađeniji motor. Kvaliteta izrade vidi se na svakom detalju, kao i završna obrada, a nudi i najnapredniji infotainment sustav u klasi. Hyundai i10 je po svemu potpuno odrasli auto, a ne samo neki autić kojim ćete se vozikati po gradu i zato je i dalje naš favorit u ovoj kategoriji. – izjavio je sinoć Steve Huntingford, urednik What Car? magazina prilikom dodjele nagrade za najbolji gradski auto.

Od njegovog predstavljanja 2008. godine, Hyundai i10 sinonim je za uspješan model s preko 670.000 prodanih primjeraka do srpnja 2016. Aktualni model je predstavljen prošle godine na pariškom salonu automobila.

hyundai_i10_whatcar_award_2017_najbolji_gradski_auto_2