Hrvatska premijera Xiaomi serije pametnih telefona 11T

Foto: Xiaomi

Globalni tehnološki lider Xiaomi, na hrvatskoj premijeri u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu, danas je domaćoj javnosti predstavio tri nova pametna telefona u seriji Xiaomi 11 – Xiaomi 11T i Xiaomi 11T Pro te elegantni Xiaomi 11 Lite 5G NE.

Predstavljeni su i Mi Smart Air Fryer 3.5L, pametni kuhinjski uređaj koji potiče zdrave životne navike te Redmi Buds 3, lagane bežične slušalice s kvalitetom zvuka u visokoj razlučivosti.

Uz Gorana Mudrovčića, generalnog direktora Xiaomija za Hrvatsku i Sloveniju, nove uređaje i njihove fantastične mogućnosti predstavile su i brojne poznate osobe: TV voditelj i stand-up komičar Ivan Šarić, TV voditeljica Marijana Batinić, proslavljeni fotograf Damir Hoyka te food blogger i influencer Hungry Mile.

Premijerno je predstavljen i kratki filmski uradak studenata Akademije dramskih umjetnosti, koji je u potpunosti snimljen pametnim telefonima iz obitelji 11T.

Xiaomi nastavlja s revolucijom pametnih telefona u fotografiji i videografiji, nudeći pregršt inovativnih „Cinemagic“ značajki za snimanje videosadržaja u modelima Xiaomi 11T i Xiaomi 11T Pro. Dani teške i skupe filmske opreme su prošlost – uz obitelj Xiaomi 11T, najbolja tehnologija filmske industrije sad je dostupna na dlanovima ambicioznih kreativaca.

Istovremeno, ultratanki i ultralagani Xiaomi 11 Lite 5G NE savršen je izbor za korisnike koji traže vrhunski, moderan pametni telefon koji donosi inovativne značajke za podizanje kreativnosti.

Potpuno novi Mi Smart Air Fryer 3.5L pametan je kuhinjski uređaj koji podržava zdrav način života. Umjesto uobičajenih metoda kuhanja na bazi ulja, Mi Smart Air Fryer 3.5L zagrijava hranu cirkulacijom vrućeg zraka, čime se u velikoj mjeri eliminira potreba za kuhanjem s uljem.

Za ljubitelje kuhanja i kuhare-amatere, Smart Air Fryer 3.5 nudi širok raspon postavki temperature – od 40°C do 200°C – što ga čini svestranim, ne samo za prženje na zraku, već i za odmrzavanje, pečenje i ostalo.

Xiaomi 11T Pro: Vrhunski flagship za filmsko snimanje i fenomenalne performanse

Xiaomi je postigao još jednu prekretnicu lansiranjem kinematografskog modela Xiaomi 11T Pro – Xiaomijevog prvog pametnog telefona koji je globalno predstavljen s Xiaomijevom tehnologijom 120 W punjenja, Xiaomi HyperCharge.

Vodeća tehnologija u industriji omogućit će 100% punjenje u svega 17 minuta, pružajući stvarateljima više vremena za kreativnost i još manje zastoja u radu. Opremljen je i snažnom trostrukom kamerom isporučenom s profesionalnom širokokutnom lećom rezolucije 108 MP, 2x telemakro lećom te ultraširokom 120° lećom.

Povrh toga, telefon može se pohvaliti impresivnim mogućnostima računalne filmografije s one-click AI Cinema modom, 8K snimanjem i HDR10+, omogućujući korisnicima snimanje s istom pametnom ISO tehnologijom kakva se nalazi u digitalnim fotoaparatima.
Tijekom pretprodaje, od 15. do 31. listopada, kupci Xiaomi 11T Pro i Xiaomi 11T modela na poklon dobivaju usisivač Mi Robot Vacuum Essential.

Više informacija o Xiaomi 11T seriji dostupno je ovdje.

Xiaomi 11 Lite 5G NE dolazi u tri varijante: 6GB+128GB, 8GB+128GB, 8GB+256GB, a bit će dostupni za kupnju putem autoriziranih Xiaomi kanala od početka studenog.