Ford Puma je What Car? Car of the Year!

Foto: What Car?

U Londonu je jučer održan jedan od najvažnijih i najutjecajnijih izbora za automobil godine. U Grosvenor Houseu hotela Marriot na Park Laneu skupila se elita autoindustrije, a u teškoj konkurenciji ukupnu pobjedu odnio je novi Fordov crossover – Puma.

Tako se Puma netom prije dolaska na tržišta Europe ovjenčala ovom značajnom titulom. Niz inovativnih tehnologija i funkcija implementiranih u Pumi poboljšava doživljaj i sigurnost vožnje. Osim toga, kao što i priliči jednom Fordu posebna pažnja posvećena je tome kako se vozi pa ne sumnjamo da su britanski kolege s razlogom izabrali upravo Pumu za njihov auto godine.

Uz to, Puma je osvojila i nagradu za najbolji mali SUV! Pumin atraktivni dizajn i zavodljivo stilizirani vanjski izgled kombiniran je s promišljenom funkcionalnošću, a moderni EcoBoost turbo benzinski motori u kombinaciji s hibridnim sklopovima osiguravaju odlične performanse uz vrlo nisku emisiju CO2.

Osim tehnologije mislilo se i na praktičnost pa između ostalog Puma nudi i fleksibilnost po pitanju smještanja prtljage te najveći prtljažnik u svojoj klasi.