Ford ponovno osvaja SEMA nagrade

Foto: SEMA / Ford

Ford Mustang, Ford Focus i Ford F serije osvojili su “Hottest Vehicle” nagrade u kategorijama coupe, jurilica i pick-up na ovogodišnjem jubilarnom 50. SEMA show-u.

Ukupno gledajući, to je već šesta SEMA (Specialty Equipment Market Association) nagrada za F seriju, peta za Mustang i druga za Focus. Prošla godina je bila prva da je jedan proizvođač (u ovom slučaju Ford) osvojio tri nagrade, a to su ponovili i ove godine s ista tri auta. To je još jedan dokaz koliku popularnost među tunerima imaju ovi Fordovi modeli. Po prvi puta su o nagradama odlučivali sami izlagači, kojih je bilo preko 2400.

sema-award-winners-group-photo

Ford je idealan partner za specijalizirano aftermarket tržište, a posebno zbog tri modela – F serije, Focusa i Mustanga koji predstavljaju savršenu platformu za daljnje dorade. – riječi su Chrisa Kerstinga,  CEO-a i predsjednika SEMA-e. Zbog suradnje s Fordom brojni su tuneri bili u mogućnosti svojim kupcima i vlasnicima Fordova predstaviti nebrojene prerade i opcije za daljnju individualizaciju njihovih modela. Stoga ne čudi da je upravo Ford sa svojih više od 50 izložaka najprisutniji na SEMA showu od svih proizvođača, kako standardnih modela, tako i brojnih dorađenih izložaka.