Ford Focus & Fiesta odmah dostupno uz atraktivnu ponudu financiranja!

Foto: Ford

Ako možda ne znate, Ford uskoro prestaje proizvoditi Fiestu i Focus zbog trenda SUV-ova. Legendarni modeli još će neko vrijeme biti dostupni, a ovo je idealna prilika za nabaviti neki od njih po izuzetno povoljnim uvjetima.

Akcijska ponuda na ograničenu količinu novih Ford vozila uključuje Fiestu Connected, Focus Titanium i Focus ST-Line uz atraktivno financiranje i 5 godina jamstva. U sklopu akcije osiguran je i odličan izbor financiranja u suradnji s Erste Leasingom, OTP Leasingom te novim partnerom UniCredit Leasingom.

Ford Focus dostupan je već od 25.500 €. Rata na modelu Focus kreće već od 240 € + PDV
*za izračun reklamne rate korištena je fiksna kamata s uračunatim troškom obrade od 6,85% ESL-a uz 10% učešća

Ova ponuda vrijedi isključivo ako vozilo financirate leasingom ESL-a, OTPL-a ili UCL-a na period od 5 godina; obavezno KASKO osiguranje u svakoj godini financiranja; redovno servisiranje u Ford ovlaštenoj mreži po uvjetima iz jamstvene knjižice vozila u navedenih pet godina.

Ford Fiesta već od 15.990 €, rata na modelu Fiesta kreće već od 145 € + PDV
*za izračun reklamne rate korištena je fiksna kamata s uračunatim troškom obrade od 6,85% ESL-a uz 10% učešća

Kao i kod Focusa i ovdje vrijedi isključivo ako vozilo financirate leasingom ESL-a, OTPL-a ili UCL-a na period od 5 godina; obavezno KASKO osiguranje u svakoj godini financiranja; redovno servisiranje u Ford ovlaštenoj mreži po uvjetima iz jamstvene knjižice vozila u navedenih pet godina.

Posebna ponuda modela dostupna je klikom na link