Stigao redizajnirani FIAT Tipo MY 21

Foto: FIAT

Na tržište je stigao dugo očekivani redizajnirani FIAT Tipo, pod nazivom MY 21. Riječ je o kompletno novoj motorizaciji i osjetnom osvježenju u unutrašnjosti gdje se sada nudi multifunkcionalni 10”ekran osjetljiv na dodir.

Obzirom da Tipo pripada najprodavanijem segmentu na našem tržištu, koji nosi 30% ukupne prodaje, FIAT kao proizvođač je najviše napravio na kompletnosti ponude. Stoga je ponuda proširena u donjem segmentu, odnosno baznoj ponudi najpristupačnije verzije (sedan s 4 vrata) do vrha ponude gdje je kreiran potpuno novi Tipo Cross, koji je povišen u odnosu na druge verzije i time koketira sa sveprisutnim segmentom CUV-a.

Kako bi kupci dobili najviše za uložen novac, u startu je u vrlo atraktivnoj  ponudi Opening Edition verzija koja nosi 3 paketa opreme (LED paket, Parking paket, Comfort paket).

Cjenik verzije Opening Edition je možete vijeti ovdje, a ostali modeli se nude već od 112.200 kuna za Tipo Sedan (1.0 benzinski motor sa 100 KS) te od 124.500 kuna za Tipo HB 5 vrata (1.0 benzinski motor sa 100 KS).